Skanska

Mark- och anläggningsarbetare Väg och anläggning Väst – Södra Älvsborg

Vi söker engagerade och erfarna anläggare till våra projekt i Södra Älvsborg.

 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området och känner dig trygg i din yrkesroll. Om du tycker att det vore stimulerande med nya utmaningar tror vi att du kan hitta dem hos oss.

 

Du kommer att tillhöra vår lokala verksamhet i Södra Älvsborg som är en del av Skanskas region Väg & Anläggning Väst. Vi har kontor i Borås och Alingsås men verkar i områdets samtliga kommuner som exempelvis Marks-, Bollebygds-, Härrydas- och Lerums kommun. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, VA-anläggningar, med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt.

 

Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, markarbeten, vägar, VA-arbeten mm. Du kommer att arbeta i ett team där alla strävar efter att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid har fokus på säkerhet och produktivitet.

 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar till god stämning. Du är positiv till din läggning och ser alltid möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett eget driv. Du tvekar heller inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare.

 

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns möjlighet att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap, vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens.

 

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ med mera

 

Låter detta som en utmaning som passar dig? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och ett kort personligt brev. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så sök snarast men allra senast den 31 augusti. Vid frågor, kontakta Projektchef Johannes Gustafsson på 010-448 72 60 eller Distriktschef Fredrik Andersson på 010-449 37 07.

 

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Linda Baatz | Kontaktperson

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Härryda . Publicerat : 27 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare Väg och anläggning Väst – Södra Älvsborg