Skanska

Mark- och anläggningsarbetare Väg & anläggning Väst – Halland/Göteborg/Bohuslän/Skaraborg/Älvsborg & Värmland

Engagerade och erfarna anläggare sökes till våra projekt i hela region Väst.

Vi söker dig som har erfarenhet inom området och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har yrkesbevis. Du söker nya utmaningar i form av större och utmanande projekt.

 

Du kommer att tillhöra Väg & anläggning Väst. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, VA-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre och mer hållbart samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt.

 

Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, markarbeten, vägar, VA-arbeten etcetera. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

 

Vill du dela med dig av din erfarenhet och vara en förebild för andra?

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar till god stämning. Du är positiv i din personlighet och ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

 

B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

 

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns möjlighet att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap, vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens.

 

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ med mera

 

Låter detta som en utmaning som passar dig?

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så sök snarast men allra senast den 15 april. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterare Linda Baatz på telefonnummer: 010 - 449 15 58 alt. via e-post: linda.baatz@skanska.se eller rekryterare Anna Bjellheim på telefonnummer: 010 - 449 69 31 alt. via e-post: anna.bjellheim@skanska.se

 

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 16 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare Väg & anläggning Väst – Halland/Göteborg/Bohuslän/Skaraborg/Älvsborg & Värmland