Skanska

Mark- och anläggningsarbetare Stora Projekt - Stockholm

Regionen genomför infrastrukturprojekt, såsom väg-, järnvägs- och broprojekt, samt andra komplicerade anläggningsprojekt. Trafikverket är en viktig kund, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 Mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

Vi söker två erfarna mark- och anläggningsarbetare till våra projekt i Kungens Kurva och Vinsta inom ramen för Förbifart Stockholm.

Du är bra på det du gör och söker nya utmaningar 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området och känner dig trygg i din yrkesroll. Yrkesbevis är ett krav. Du söker nya utmaningar i form av större och utmanande projekt. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten och rörläggning. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. 

Vill du dela med dig av din erfarenhet och vara en förebild för andra?

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Ansök idag

eller senast 2019-03-31 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att
kontakta Magnus Ljungman Pettersson, projektchef, tel 010-448 63 16.

Vi ser fram emot din ansökan.
Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare Stora Projekt - Stockholm