Skanska

Mark- och anläggningsarbetare - Dalarna

Skanska drivs av en vilja att skapa ett bättre samhälle. För att lyckas med det behöver vi engagerade medarbetare som mår bra. Vi vill vara en inkluderande och säker arbetsplats där vi tar hand om varandra. 

Vi söker mark- och anläggningsarbetare till vår verksamhet i Dalarna. 

Du är trygg i ditt arbete och söker nya utmaningar 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten och rörläggning. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Yrkesbevis och körkort är ett krav.

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och delar Skanskas värderingar. 

Ansök idag 

Eller senast 2019-05-06 genom att registrera ditt CV och personligt brev.
Har du frågor? Kontakta Petter Hedin, tel: 010-448 76 31 eller HR-Partner Sanna Gränsmark tel: 010-448 09 40

Välkommen med din ansökan! 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Dalarna . Publicerat : 16 april

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare - Dalarna