Skanska

Lärling - Intresseanmälan till lärlingsplats inom Skanska

Lärlingsutbildningen har en lång tradition inom byggbranschen och är en utbildningsform för att lära sig ett praktiskt yrke. För de flesta yrkesarbetare inom byggbranschen börjar utbildningen med byggprogrammet på gymnasieskolan som sedan följs av en ca 2-2,5 årig lärlingsutbildning. 

Profil 

Är du intresserad av att lämna en intresseanmälan till Skanska Sverige AB gällande lärlingsplats för lärlingsutbildning? 

Om svaret är ja, så ber vi dig lämna ditt intresse genom ”ansök online”-knappen. Merparten av Skanskas lärlingar tas in under försommaren, syftet med den här annonsen är att samla våra intresseanmälningar på ett och samma ställe. Det är viktigt att du i din intresseanmälan skriver var i Sverige du är intresserad av att göra din lärlingstid samt inom vilken yrkesgrupp. 

Ansökan 

Intresseanmälningarna kommer att bearbetas löpande. När Skanska har en möjlighet att bereda lärlingsplats kommer vi att kontakta de kandidater vars CV överrensstämmer med kravprofilen.

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Produktion

Plats

 Sverige 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid

 Heltid

Anställningsstatus

 Tidsbegränsad

 Kontaktinformation

Ann Ericsson

Sista ansökningsdag: 2018-jan-19, 23.59.00

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 19 januari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 23 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Lärling - Intresseanmälan till lärlingsplats inom Skanska