Skanska

Laborant Skanskas Vägtekniska Centrum - Norrköping

Vi söker en säsongsanställning till vår verksamhet på Skanskas väglaboratorium i Norrköping! 

Skanska Teknik är en resurs inom Skanska Sverige och vårt mål är bidra till ökad teknisk kvalitetssäkring av våra projekt runt om i landet. Inom Skanska Teknik ingår avdelningen Vägtekniskt centrum (VTC) och har 18 fasta laboratorier och mobilt laboratorium som utför tillverknings- och leveranskontroll av asfalt, bergmaterial och bitumen.  VTC utför även utvecklingsprojekt där vi har stor nytta av våra laboratorier. VTC Syd är en grupp på ca 12 anställda som sitter utspridda mellan Malmö och Norrköping.

 

Det perfekta underlaget är ditt fokus

 

Som laborant utför du fältarbeten och provtagning på vårt laboratorium i Norrköping. Du utför fältarbeten samt analyser och provtagningar av asfalt, stenmaterial och bitumen. Arbetet som laborant är att kontrollera så att den asfalt vi levererar är perfekt.

 

Anställningen är en säsongsanställning mellan 2018-08-06 och 2018-12-21.  

 

Vem är du?

 

Vi värdesätter ordning och reda samt god samarbetsförmåga. Vidare är du engagerad, duktig på att ta initiativ och att driva jobbet framåt. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning på gymnasienivå.

 

Rapportering av provresultat sker digitalt så datavana och goda kunskaper, både muntligt och skriftligt, i svenska är en fördel.


B-körkort är ett krav.

 

Ansökan

 

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Englund Laboratoriechef VTC Väst 010-448 38 55. 

Sista ansökningsdag är den 2018-06-27. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

 
Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 juni . Arbetsort : Norrköping

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Laborant Skanskas Vägtekniska Centrum - Norrköping