Skanska

Kundcentermedarbetare Skanska Rental - Jönköping

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

 

 

Vi söker en kundcentermedarbetare till vår Ställningsavdelning som vill växa med oss!

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Du bistår kunderna med uthyrning av maskiner avsedda för olika bygg och anläggningsprojekt.

 

I rollen ingår bland annat:

· Order- & returhantering

· Service, underhåll och reparationer

· Rådgivning och service kring maskinutbud

 

 

Vi söker dig:

Du har minst 2 års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, anläggningsbranschen.

· Det är ett krav att du har B-körkort

· BE-körkort och körkort för truck är meriterande

· Utbildning inom ställningsbyggnationer är meriterande.

 

Du är en driven lagspelare som gillar högt tempo. Som person är du service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo, är lösningsfokuserad och drivs av lärandet. Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att vara behjälplig där det behövs. Det är mycket viktigt att du är en lagspelare. Du är strukturerad, noggrann och är duktig på att överträffa kundernas förväntningar.

 

 

Vi vill lära känna dig!

Ansök med CV och personligt brev nu! Sista dag för ansökan är den 2 februari. Du har säkert frågor kring tjänsten kontakta i så fall: Kundcenterchef Håkan Palmér 010-448 83 66 eller Ställningsansvarig Niklas Koch 010-448 66 52.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 februari . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Kundservice


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundcentermedarbetare Skanska Rental - Jönköping