Skanska

Kundcentermedarbetare Skanska Rental - Helsingborg

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. 

Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.
 
 
Vi söker engagerad och serviceinriktad kundcentermedarbetare till Helsingborg
 
Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Du bistår kunderna med uthyrning av maskiner avsedda för olika bygg och anläggningsprojekt. En av de viktigaste delarna i ditt jobb är att bidra till nöjda kunder. 

Andra delar i rollen är bland annat:

  • Logistik, order- och returhantering, reklamationshantering och ibland arbetsplatsbesök
  • Service, underhåll, rengöring och reparationer
  • Rådgivning och service kring maskinutbud, tillbehör och andra tjänster
  • Bra relation och samarbete med övriga verksamheter inom Rental och andra samarbetspartners

 

En driven lagspelare som gillar högt tempo och vill överträffa kundernas förväntningar!

 

Du har gymnasie- eller YTH-utbildning med teknisk inriktning, alternativt några års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, anläggningsbranschen eller från annan industri. Du har god kännedom om bygg-, industri-, och elmaskiner samt har god datorvana. 

 

Som person är du service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo och är strukturerad och noggrann. Du tycker om förändring och drivs av att lära dig nya saker. Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs.

 

B - Körkort är ett krav i tjänsten och körkort för truck är meriterande. 

 

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/ Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

 

Vi vill lära känna dig! 

 

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 8 mars, men vänta inte med din ansökan - vi kommer arbeta med löpande urval. 

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta kundcenteransvarig Michael Svensson på 010-448 33 69 eller michael.svensson@skanska.se.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Helsingborg, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 mars . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Kundservice Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundcentermedarbetare Skanska Rental - Helsingborg