Skanska

Kundcentermedarbetare Skanska Rental - Göteborg

Skanska Rental AB söker engagerad och serviceinriktad kundcentermedarbetare till Göteborg!

 

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

 

Du bidrar till nöjda kunder


Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. 

 

I rollen ingår bland annat:
• Logistik, order- & returhantering, reklamationshantering och ibland arbetsplatsbesök
• Service, underhåll, rengöring och reparationer
• Rådgivning och service kring maskinutbud, tillbehör och andra tjänster
• Bra relation & samarbete med övriga verksamheter inom Rental och andra samarbetspartners

 

En driven lagspelare som gillar högt tempo

 

Vi önskar att du har gymnasie- eller YTH utbildning med teknisk inriktning alt några års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, anläggningsbranschen eller från industri. Du är intresserad av och har god kännedom om bygg-, industri-, eller elmaskiner och god datorvana.


Som person är du service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo och är förändringsbenägen, lösningsfokuserad och drivs av lärandet.


Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet innebär ett nära samarbete med Skanska Rentals övriga kundcenter, så det är mycket viktigt att du är en lagspelare. Vidare är du strukturerad, noggrann och är duktig på att överträffa kundernas förväntningar. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
B - körkort är ett krav. Körkort för truck är meriterande.


Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/ Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

 

Vi vill lära känna dig!

 

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2020-02-28 och vi kommer löpande att genomföra urval.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef Mikael Bredelius 010-448 06 88 alt Kundcenteransvarig chef Maskinuthyrning Jonas Lööf 010-449 16 26


Välkommen med din ansökan!

  

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Kundservice Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundcentermedarbetare Skanska Rental - Göteborg