Skanska

Kundcenterchef/Depåchef Skanska Rental - Helsingborg

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart! Vi söker nu en kundcenterchef till vårt kundcenter i Helsingborg.

 

Om rollen

Vi arbetar idag med att stötta våra kunder i olika projekt inom byggbranschen. Vårt mål är att vara med från start i projekten och skapa ännu bättre förståelse för våra kunders behov och stötta dom igenom hela deras projekt. I den här rollen kommer du att ansvara för att utveckla våra tjänster och arbetssätt, ansvara för ekonomi och budget och att skapa god lönsamhet. Rollen är bred, du arbetar med nykundsbearbetning och maskinuthyrningen. Du har personalansvar och leder dina medarbetare. Rental har tydliga mål att växa lokalt med dig som ledare! Tillsammans med dina medarbetare bidrar ni till att överträffa kundernas förväntan.

 

Resor i tjänsten kan förekomma.

 

Din profil

Vi söker dig som drivs av försäljning! Du är duktig på att skapa långsiktiga relationer och gillar att jobba serviceinriktat nära kunderna. Du är en doer med god initiativförmåga och har ett inkluderande ledarskap. Du är duktig på att se dina medarbetare och har erfarenhet av att leda personal framgångsrikt. Du är tydlig och ansvarstagande i din kommunikation. Har du ett upparbetat nätverk inom branschen är det meriterande.

 

I den här rollen behöver du:

• Erfarenhet av försäljning, inom bygg- eller industri

• Ledarskapserfarenhet

• Kunskap om maskiner

• B-körkort

• Meriterande med Liftkort

 

Välkommen med din ansökan

Du ansöker med ditt CV och sista ansökningsdag är den 8 december. Vi utför löpande urval så vänta inte med att söka. Har du frågor om tjänsten, kontakta områdeschef Kristoffer Hedetoft 010-449 13 11.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 december . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 17 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundcenterchef/Depåchef Skanska Rental - Helsingborg