Skanska

Kundcenterchef till Skanska Rental -Örebro

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart!

 

De senaste åren har Skanska Rental lagt stor kraft vid att se över interna och externa processer som skapat en större tydlighet i både arbetssätt och kunderbjudande. Nu är vi i startgroparna att från en stabil plattform ta ytterligare kliv ut på marknaden. Vill du vara med på vår resa?

 

 

En spännande kombination av ledarskap, försäljning och verksamhetsutveckling

För att stärka oss ytterligare på marknaden söker vi dig med ledarerfarenhet till att driva en avdelning med 4 medarbetare i Örebro. Vi arbetar idag med att stötta våra kunder i olika projekt inom byggbranschen. Vårt mål är att vara med från start i projekten och skapa ännu bättre förståelse för våra kunders behov och stötta dom igenom hela deras projekt.

 

Som kundcenterchef kommer du att ansvara för att utveckla våra tjänster och arbetssätt för att uppnå god lönsamhet och hålla hög kvalitet. Du är trygg i uppsökande nykundsbearbetning. Genom ditt utvecklade sinne för affärer driver du ett kund- och marknadsarbete tillsammans med dina medarbetare och bidrar till att vi överträffar kundernas förväntan och att vi fortsätter att vara ett team som gillar att komma till arbetet.

 

Rental har tydliga mål att växa lokalt med dig som ledare

 

 

Din profil

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av försäljning med framgångsrika resultat.

 

Har du ett upparbetat nätverk inom branschen är det meriterande. Du är duktig på att skapa långsiktiga relationer med dina kunder och har god förståelse för affären som helhet. Då rollen förutsätter ett inkluderande ledarskap vill vi att du är duktig på att se dina medarbetare och har erfarenhet av att leda personal med framgång, och är tydlig och ansvarstagande i din kommunikation.

 

Erfarenhet från uthyrning alternativt byggbranschen är meriterande, ledarerfarenhet är viktigast och att du drivs av att entusiasmera och motivera dina medarbetare.

 

Tjänsten innebär resor, så B-körkort är ett krav.

 

 

Ansök senast 12 november!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Peter Hansson på 0738-205764.

Välkommen till Skanska

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 november . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 29 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundcenterchef till Skanska Rental -Örebro