Skanska

Kundcenterchef, El Skanska Rental - Malmö

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart!

De senaste åren har Skanska Rental lagt stor kraft vid att se över interna och externa processer som skapat en större tydlighet i både arbetssätt och kunderbjudande. Nu är vi i startgroparna att från en stabil plattform ta ytterligare kliv ut på marknaden. Vill du vara med på vår resa?

 

Om tjänsten

 

För att stärka oss ytterligare på marknaden söker vi dig med spetskompetens inom el till att driva en avdelning i Malmö! Vi arbetar idag med att stötta större samt mindre projekt i byggbranschen. Vårt mål är att vara med från start i projekten och skapa ännu bättre förståelse för våra kunders behov och stötta dom igenom hela deras projekt.
Som kundcenterchef, el kommer du att ansvara för att utveckla våra tjänster och arbetssätt inom arbetsområdet el även söka nya marknader. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att innebära:

 

• Projekteringsledning och kalkylledning inom el
• Kund- och kontraktsansvar
• Ekonomiuppföljning
• Resursplanering och styrning av arbetet
• Kvalitetssäkring och elsäkerhetsansvar
• Framtagning av offerter till kund och presentation

 

Du kommer även att vara den självklara kontakten för våra kunder gällande de produkter som omfattas inom el. Du rapporterar till distriktschef, Syd och kommer att ha daglig kontakt med medarbetarna på elavdelningen, samt med områdeschef för distrikt Syd.


Din profil

 

Vi söker dig med utbildning och flerårig erfarenhet av elarbeten, samt god produktkännedom inom området. Du arbetar aktivt för att upprätthålla goda kundkontakter och att vi tillhandahåller högkvalitativa produkter och tjänster, så därför är det viktigt att du uppvisar stark affärsmässighet i din yrkesroll. Ledarerfarenhet och försäljning är meriterande, men det viktigaste är att du har gedigen elkompetens och kompetens för affären som helhet. Kanske arbetar du idag som elkonsult eller är projektledare hos en elentreprenör alternativt driver eget inom kompetensområdet eller liknande.

 

Då du kommer att ha mycket kontakter internt och externt värdesätter vi att du har lätt för att skapa goda relationer och att bibehålla ett gott samarbete. Eftersom du kommer att arbetsleda en avdelning är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation och ordningsam. Andra egenskaper som vi värdesätter är din lyhördhet, din analytiska förmåga samt din nyfikenhet och vilja till omvärldsbevakning inom ditt specialistområde.

 

Tjänsten innebär resor, så B-körkort är ett krav.

 

Sök idag, dock senast den 8 februari 2021

 

Vi är nyfikna på dig så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsätta före sista ansökningsdag, så vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Distriktschef Jeanette Birkholm 010-448 65 25 alt Produktionschef Rickard Ahlgren von Blixen Finecke 010-449 87 13.

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 februari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring Kundservice Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundcenterchef, El Skanska Rental - Malmö