Skanska

Kundcenteransvarig Kran och Hiss - Malmö

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

Vår verksamhet inom Rental erbjuder företag rätt utrustning genom hela projektet. Vi kan ansvara för hela arbetsplatsens maskinförsörjning och tjänster, exempelvis bodetablering, projektering av byggplats, el, kranar och hissar. Våra kundcenter finns över hela landet.Som kundcenteransvarig har du huvudansvaret för att leda, planera, utveckla och coacha dina medarbetare med arbetsmiljö och säkerhet i fokus. Du har det övergripande ansvaret för resultat och personal samt för att driva verksamheten mot uppsatta mål både kort- och långsiktigt. Kundcentret består av en grupp med ca 10st kollegor som tillsammans bedriver ett lönsamt och affärsmässigt kund- och marknadsarbete i Malmöområdet. 

Du är våra kunders självklara kontakt vad det gäller produkter som innefattas i vårt sortiment. Bland våra kunder märks företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå. 

Du är en ledare som vill bidra till 100 % arbetsglädje! 

Vi behöver dig som är en strukturerad, beslutsam och ansvarstagande person med bra ekonomisk förståelse och ett välutvecklat affärssinne. Kommunikation, samarbete och ledarskap tillhör dina styrkor. 

För att lyckas i rollen har du ett värderingsstyrt och moget ledarskap och är en förebild för dina medarbetare. Helheten och gruppens bästa är i fokus och du förstår att motiverade medarbetare är nyckeln till framgång.

Du har erfarenhet av ledarskap med ansvar för personal och ekonomi. Du har med fördel erfarenhet av sälj, marknad och service från en konkurrensutsatt bransch. Du har grundläggande mekanisk, hydraulisk samt el kunskaper. Förståelse för byggprojekt, lyftkranar och teknisk logistik är meriterande. 

Du har en relevant akademisk utbildning eller förvärvat kunskapen på annat sätt. God datorvana och gärna erfarenhet av större affärssystem. 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. 

Ansök idag eller senast 27 mars

Vi ser fram emot din ansökan senast den 27 mars 2019 men vi arbetar löpande med ansökningarna. Om du har frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Johan Torbjörnsson på 010-448 43 82 eller johan.torbjornsson@skanska.se  

Välkommen med din ansökan!
Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundcenteransvarig Kran och Hiss - Malmö