Skanska

Krossmaskinist/Maskinförare Bergmaterial - Önnestad

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och har bildat fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt. 

 

Till vår anläggning i Önnestad söker vi nu

 

Engagerad och ansvarstagande Krossmaskinist/Maskinförare 


Du kommer ingå i ett litet sammansvetsat och professionellt produktionsteam och tillsammans sköter ni produktionen på anläggningen. Ni hjälps åt att förbereda och genomföra reparationsarbeten av krossanläggning och maskiner vid både oplanerade stopp och planerad service. Tillsammans sköter ni planering och har regelbunden uppföljning och genomgång av produktionsprocess och statistik.

 

För dig som krossmaskinist/maskinförare erbjuds ett varierat arbete med stor frihet och eget ansvar. Arbetsplatsen är på vår anläggning i Önnestad.

 

Vi har till och från en varierande produktion där arbetstiden kräver flexibilitet då tidiga morgnar och sena kvällar förekommer.

 
Du är lösningsorienterad och samarbetsvillig! 

Du som kommer passa som krossmaskinist hos oss är en engagerad och kommunikativ person som alltid försöker hitta de bästa lösningarna vid produktion och förebyggande underhåll. Att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar är du van vid och trivs med och du ser ordning och reda som en självklarhet. 

Du har också:

  • Svets- samt reparationskunskap
  • Förarbevis på hjullastare
  • B-körkort.

Det är meriterande om du har C-körkort samt erfarenhet av heta arbeten.

 

Ansök senast 4 augusti eller varför inte redan idag! 

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev. 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Ola Fridman på 010-448 25 80.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

 

Additional Information

  • Location: Kristianstad, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 augusti . Arbetsort : Önnestad . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Krossmaskinist/Maskinförare Bergmaterial - Önnestad