Skanska

Krossmaskinist SIS - Jönköping

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi bedriver verksamhet inom asfalt och bergmaterial inom fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig!

Som Krossmaskinist erbjuds du ett varierat arbete med stor frihet under eget ansvar. Du kommer att ingå i ett litet sammansvetsat och professionellt team som producerar olika bergmaterialprodukter.

 

Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med ditt team planerar och driver krossanläggningen så effektivt och säkert som möjligt. Du är med och förbereder och genomför service och reparationsarbeten av anläggningen både vid planerat underhåll samt vid oplanerade stopp. Du är även inriktad på planering och har regelbunden uppföljning och genomgång av produktionsprocessen. Vi har även lastmaskin- och dumperkörning som ingår i teamets arbetsuppgifter.

 

Våra anläggningar i Jönköpingsområdet ligger i Källarp samt Forserum och vi söker personal till båda dessa anläggningar.

 

Vi har en varierande produktion där arbetstiden kräver en viss flexibilitet men huvudsaklig produktionstid är förlagd 07.00- 16.00.

 

Du är positiv, ansvarstagande och tycker om att arbeta med ständiga förbättringar!

 

Vi tror att du som söker är utåtriktad och har lätt för att kommunicera då det är mycket samarbete och planering med kollegor. Du försöker alltid hitta de bästa lösningarna för produktion och förebyggande underhåll. Du är engagerad, strukturerad och självständig samt att du ser ordning och reda som en självklarhet.

 

Du kommer att få introduktion av erfarna kollegor så att du successivt kan växa in i teamet.

 

Du har B-körkort och det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från krossverksamhet eller liknande processindustri
  • Svets eller reparationskunskap
  • C-kort, förarbevis för hjullastare eller dumpers

 

Ansök senast 31 augusti eller varför inte redan idag!

 

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Elna Hoven 010-449 80 89 eller projektchef Peter Hugosson 010-448 67 39.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 7 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Krossmaskinist SIS - Jönköping