Skanska

Konstruktörer Skanska Teknik Hus – Stockholm

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att engagerade medarbetare leder till nöjda kunder och framgång på marknaden.

 

Skanska Teknik är en strategisk enhet som bidrar till Skanskas affär med specialistsupport och projektering i olika uppdrag. Hos oss får du arbeta i varierande projekt i nära samarbete med produktionen, i allt från tidiga skeden till genomförande och teknisk förvaltning. Ett av områdena är konstruktion och där behöver vi nu komplettera med nya kollegor.

 

Inom Skanska Teknik finns drygt 35 byggnadskonstruktörer. Därutöver har vi arkitekter, byggnadsfysiker, energiexperter och geotekniker i olika delar av landet, som även de tillhör Skanska Teknik. Tillsammans jobbar vi i nära samarbete för att bidra med vår samlade kompetens på bästa möjliga sätt.

 

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu erfarna konstruktörer.

 

Du blir en viktig spelare för att skapa värde för Skanska

Vår förhoppning är att du vill vara med och driva Skanskas utveckling framåt. Du kommer ges möjligheter att vara med och påverka hur Skanska arbetar med byggnationer.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att i uppdrag ansvara för att ta fram konstruktionshandlingar i program-, system- eller bygghandlingsskedet för olika byggprojekt. Du säkerställer att dialogen med uppdragsgivaren är god och att tidplaner, budget och kvalitet för leveranser upprätthålls.

 

Vi erbjuder dig arbete i en miljö med hög teknisk kompetens med spännande projekt i alla dess skeden i nära samarbete med uppdragsgivaren.

 

Vem är du?

Vi söker både dig som har kortare erfarenhet från en roll som konstruktör inom husbyggnation så väl som dig med längre erfarenhet av rollen.

 

Det är viktigt att du värdesätter ett bra samarbete i teamet och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga är viktig i relationen till både kunder och kollegor. Att vara utåtriktad och relationsskapande är en klar fördel i den här rollen och vi ser gärna att du gillar att presentera och sälja idéer till andra.

 

Du är strukturerad och gillar ordning och reda. Du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift.

 

Vill du bli en del av vårt team?

Vi vill ha din ansökan senast 7 oktober 2022 men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Gruppchef Åsa R. Sand på telefonnummer: 010-448 17 14 eller alt. via epost: asa.sand@skanska.se

 

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Konstruktörer Skanska Teknik Hus – Stockholm