Skanska

Kategoriinköpare Specialist Trästommar

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna, samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

 

 

Vill du vara med och påverka stommen i våra stora projekt från dag 1?

Du arbetar tillsammans med projekten och skapar lönsamma affärer - genom att vinna anbud och bli lönsammare i de projekt vi har. Du är med och bidrar till att vinna projekt för Skanska Sverige och arbetar även med upphandlingen fram till avtal med stomentreprenör. Här får du chansen att påverka och göra skillnad i våra husprojekt. Du kommer också arbeta med strategiska inköpsfrågor och ingå i inköpsorganisationens Stomportfölj där du får fantastiska kollegor placerade runt om i Sverige. Du är med och utvecklar vårt inköpsarbete och en del av det gör du genom att ligga i framkant gällande våra leverantörers utveckling, både i Sverige och internationellt. Vi har kvalitativa interna inköpsutbildningar och goda möjligheter till utveckling. Du kan sitta på valfritt Skanska-kontor.

 

 

Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom området trästommar

Du behöver god produktkännedom och kunskap om leverantörsmarknaden inom området, med kunskaper i ekonomi, konstruktion, montage, hållbarhet och entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du har flera års praktisk erfarenhet av trästommar och drivs av att skapa bra affärer. Har du dessutom kunskaper kring stommar av stål och betong är det meriterande!

 

Din utbildningsbakgrund är troligen tekniskt gymnasie-/ högskoleutbildning eller motsvarande, gärna inom byggteknik/ konstruktion. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Som person kännetecknas du av din goda sociala och kommunikativa förmåga med ett starkt ansvarstagande, initiativrikedom och goda ledaregenskaper. Vi föredrar bra lagspelare med stort affärssinne.

 

Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

 

 

Ansök senast 15 augusti

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonas Ohlsson på 010-449 33 22.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kategoriinköpare Specialist Trästommar