Skanska

Kategoriinköpare Nya Sjukhusområdet - Malmö

Om tjänsten:

Vi kan erbjuda dig ett unikt tillfälle som inköpare att bygga ett sjukhus för vård i världsklass. Du har möjligheten att komma in tidigt i byggskedet av projektet där vi behöver dig som erfaren inköpare.

 

Som kategoriinköpare blir din huvuduppgift att ansvara för inköp av stomkompletteringsentreprenader. Rollen inkluderar budgetansvar där du följer Skanskas riktlinjer för inköp. Du kommer ha tillgång till ett brett kontaktnät inom Skanska som även finns till som stöd och bollplank i din roll.

 

Skanska har många intressanta projekt, ett professionellt arbetsklimat samt stora utvecklingsmöjligheter!

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du har minst fem års erfarenhet av inköp från byggbranschen och en förståelse för byggprocessen. Gärna med erfarenhet ifrån stora projekt. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Rollen kräver både att din har en förmåga att jobba självständigt men även fallenheten att samverka med både kund och internt för att nå uppsatta mål.

 

Ansök idag – vi rekryterar löpande:

Skicka in din ansökan med CV och personliga brev senast den 22 april. För att garantera en rättvis och säker rekrytering tar vi inte emot ansökningar via mail eller post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Regioninköpschef Henrik Hoffmann 010 – 449 28 51.

 

Region Skånes projektområde Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM) ansvarar för att leda och genomföra utvecklingen av Malmö sjukhusområde. Projektet sträcker sig till år 2024 och då ska Skanska ha levererat 108 000 kvm, 24 högteknologiska operationssalar och 240 vård rum.

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kategoriinköpare Nya Sjukhusområdet - Malmö