Skanska

Kategoriinköpare mark och grundläggning Hus Sthlm Nord - Stockholm

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier samt skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Våra två husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Är du en kreativ inköpare med bred erfarenhet från mark och grundläggning? Drivs du av att hitta de bästa lösningarna och vill vara med på vår resa att nå klimatneutralitet 2045? Då kan det vara dig vi söker!

 

Här får du chansen att påverka affären!

Som kategoriinköpare arbetar du nära region och distrikt i vår verksamhetsgren Hus där du verkar som operativ inköpare både i tidiga skeden, anbuds- och projektfaser.

 

Med din specialistkompetens och erfarenhet stödjer du projekten i val av inköpsstrategi för projekts mark- och grundläggningsentreprenad, genom att utföra projektinköp, verkar rådgivande, arbetar aktivt med risker- & möjligheter och utför överslagskalkyler. I rollen ingår att leda upphandlingar och se till att projekten har rätt leverantörer, som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet. Leverantörerna är båda interna som externa mark och grundläggningsentreprenörer.

 

Vidare kommer du stötta projekten med offertutvärdering, förhandling och upprättande av avtal. Du kommer att ingå i en grupp av engagerade kategoriinköpare där ni tillsammans utvecklar vårt inköpsarbete kommersiellt samtidigt som vi ser till att ligga i framkant inom säkerhet- respektive miljöfrågor.

 

Rollen kan även innebära en stöttning i mark och grundläggningsfrågor till Skanskas projektutvecklande enheter.

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet ute i produktion inom mark och grundläggning samt högskoleutbildning alternativt motsvarande erfarenhet. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från en inköpsroll där du har koll på de byggtekniska delarna, förstår produktionen och har arbetat med förhandling, anbudsutvärdering och avtalsskrivning.

 

För att lyckas i rollen bör du vara analytisk, kreativ samt en god kommunikatör då du kommer att ha många olika kontaktytor. Vidare är du affärsmässig och har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt, samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete kopplat till markentreprenader är det meriterande.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan senast 30 november. Vi gör löpande urval så vänta inte med att söka!

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kategoriinköpare Niklas Wikesjö på 010-449 41 39 eller regioninköpschef Anders Edlund 010-448 72 98.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kategoriinköpare mark och grundläggning Hus Sthlm Nord - Stockholm