Skanska

Kategoriinköpare Golv - Göteborg Stockholm Malmö

Kan du golv? Skanska Sverige inköp söker en Kategoriinköpare Golv

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp utnyttjar vi vår specialistkompetens, vi minskar kostnaderna samtidigt som vi verkar för att möta Skanskas krav inom våra hållbarhetsområden, bl.a. säkerhet, miljö och etik.

 

Tillsammans med projekten skapar du lönsamma affärer - både genom att vinna fler anbudsprojekt och bli mer lönsam i erhållna projekt

 

Här får du chansen att arbeta tillsammans med projektet ifrån anbudsfasen och genom hela upphandlingen till dess att produktionen startar. Du upphandlar och förhandlar med svenska och internationella leverantörer och hjälper projekten med innovativa lösningar och tekniska utvärderingar. Du följer upp faktiskt utfall av projektinköp samt leverantörers/entreprenörers prestationer. Tillsammans med en kategoriansvarig arbetar du med strategiska inköpsfrågor. Du kan sitta på något av våra fina kontor i Stockholm, Malmö eller Göteborg.  

 

Du har stort intresse för affärer och för projektinköpsprocessen

 

För att lyckas i rollen har du  goda kunskaper i entreprenadjuridik och köp av entreprenader. Du har god produkt- och marknadskunskap och gärna erfarenhet projektinköp och internationella inköp. Erfarenhet av montage/utförande golvläggning är meriterande men inget krav.

God förhandlings-, kommunikations- och samarbetsförmåga är något du tycker är viktigt då du kommer att ha många kontakter på flera olika nivåer både internt och externt.  Du är självgående, drivande och lyhörd. Du lyssnar in projektens behov men kan även föra fram och sälja in dina tankar kring inköp.

 

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i

 

Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet. Vill du hänga med på vår resa?

 

Ansök idag via skanska.se

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Caroline Berglund på 010-448 01 68. Vi intervjuar löpande men sista ansökningsdag är 2018-03-18.

 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kategoriinköpare Golv - Göteborg Stockholm Malmö