Skanska

Kategoriansvarig Kakel Inköp - Stockholm/ Göteborg/ Malmö

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp utnyttjar vi vår specialistkompetens, vi minskar kostnaderna samtidigt som vi verkar för att möta Skanskas krav inom våra hållbarhetsområden, bl.a. säkerhet, miljö och etik. 


Här får du möjlighet att påverka strategi och arbetssätt för kategorin
Du stöttar Skanskas projekt genom att välja de mest kostnadseffektiva lösningarna på marknaden kopplat till kakel och klinker (material och tjänst) och badrumsmoduler. Genom att utarbeta och förankra strategier inom området på både kort och lång sikt bidrar du till att öka lönsamhet och minimera risker. Du kan sitta på något av våra fina kontor i Stockholm, Malmö eller Göteborg. 

En dag på jobbet:

• Leder du upphandlingar samt skapar, implementerar och följer upp avtal
• Stöttar du projekten med taktiskt inköpsarbete i anbud och projekt
• Bevakar du produkt- och teknikutveckling inom området
• Bevakar du leverantörsmarknaden både i Sverige och internationellt 
• Arbetar du med förbättringsarbete kopplat till leverantörer samt processer och arbetsmetoder 
• Gör du marknads- och konkurrentanalyser

Vi söker dig med erfarenhet inom byggbranschen 


Du kan tidigare ha jobbat i byggprojekt eller som inköpare, säljare, projektledare eller motsvarande inom kategorin. Du har stort intresse för affärer och för inköpsprocessen. Du har god produkt- och marknadskunskap och gärna erfarenhet av montage/utförande av plattsättning men det är inget krav


God förhandlings-, kommunikations- och samarbetsförmåga är något du tycker är viktigt då du kommer att ha många kontakter på flera olika nivåer både internt och externt. Du är självgående, drivande och lyhörd. Du lyssnar in projektens behov men kan även föra fram och sälja in dina tankar kring inköp. 


Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i


Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet. Vill du hänga med på vår resa?


Ansök idag via skanska.se


Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Caroline Berglund på 010-448 01 68. Vi intervjuar löpande men sista ansökningsdag är 2018-03-18.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kategoriansvarig Kakel Inköp - Stockholm/ Göteborg/ Malmö