Skanska

Kategoriansvarig Inköp Golv - Stockholm/Malmö/Göteborg

Kan du inköp och golv och vill vara med på vår spännande resa? Skanska Sverige inköp söker en Kategoriansvarig Golv

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp utnyttjar vi vår specialistkompetens, vi minskar kostnaderna samtidigt som vi verkar för att möta Skanskas krav inom våra hållbarhetsområden, bl.a. säkerhet, miljö och etik. 

Tillsammans med projekten skapar du lönsamma affärer

  
Här får du chansen att stötta Skanskas projekt att välja de mest kostnadseffektiva lösningarna på marknaden kopplat till Golv (material och golvläggning) och därigenom bidra till att öka lönsamheten och minimera risker. Du utarbetar och förankrar strategier inom området på både kort och lång sikt. Du upphandlar och förhandlar med svenska och internationella leverantörer och hjälper projekten med innovativa lösningar och tekniska utvärderingar. Du följer upp faktiskt utfall av projektinköp och leverantörers/entreprenörers prestationer och arbetar med leverantörsutveckling och förbättringsarbete kopplat till processer och arbetsmetoder. Du och en kategoriinköpare jobbar tillsammans för att på bästa sätt stötta projekten vid genomförande av projektspecifika upphandlingar. Du kan sitta på någon av våra fina kontor i Stockholm, Malmö eller Göteborg. 

För att lyckas i rollen har du stort intresse för affärer och för inköpsprocessen 

  
Du har minst 5 års erfarenhet inom inköp och kan internationella inköp. Du kan även ha haft en strategisk roll eller inom golvbranschen. Du har god produkt- och marknadskunskap och gärna erfarenhet av projektinköp och byggbranschen. 
God förhandlings-, kommunikations- och samarbetsförmåga är något du tycker är viktigt då du kommer att ha många kontakter på flera olika nivåer både internt och externt. Du är självgående, drivande och lyhörd. Du lyssnar in projektens behov men kan även föra fram och sälja in dina tankar kring inköp. 

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i


Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet. Vill du hänga med på vår resa?

Ansök idag via skanska.se


Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Caroline Berglund på 010-448 01 68. Vi intervjuar löpande men sista ansökningsdag är 2018-06-30.

Välkommen till Skanska!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kategoriansvarig Inköp Golv - Stockholm/Malmö/Göteborg