Skanska

Kalkylingenjör Väg och Anläggning - Västernorrland/Jämtland

Skanska Väg och Anläggning bygger broar, vägar, tunnlar, järnvägar, vatten och avlopp, hamnar, flygfält och energi- och fjärrvärmeanläggningar och gör det med effektivitet och miljöhänsyn. Väg och Anläggning Norr, behöver nu förstärka sin organisation och söker en erfaren kalkylingenjör inom mark med placering i Sundsvall, Kramfors, Örnsköldsvik eller Östersund. 

Vill du vara med och påverka utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska! 

Som kalkylingenjör kommer du att arbeta med 

· att kalkylera kostnader för ett eller flera projekt. 
· att upprätta förfrågningsunderlag, ha kontakter med leverantörer och underentreprenörer och utvärdera deras inkomna anbud. 
· att tidsplanera, tar fram underlag för riskinventering och undersöka olika tekniska lösningar. 
· att skriva anbudsbrev, tar fram underlag till slutgenomgångar och fungera som stöd vid förhandlingar. 
· att i utvalda projekt arbeta med uppföljning av kalkylarbetet och produktionsresultatet för att använda analysen i framtida projekt. 

Är du driven, noggrann och målmedveten? 

Du är civil- eller högskoleingenjör inom byggteknik eller har motsvarande erfarenhet. Vi vill att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en förståelse för byggprocessens olika delar. 
Du är noggrann och arbetar strukturerat. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också att du har god samarbetsförmåga då du ingår i ett team. Vidare är du kvalitetsmedveten och brinner för att vara med i utvecklingen av kalkylarbetet hos oss. 

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. 

Vi ser fram emot din ansökan! 


Ansök via vår hemsida med CV och personligt brev. Sista dag att ansöka är 2018-08-15. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Johan Kjellsson, tel 010-448 84 65 eller HR-partner Ulrica Sundström, ulrica.sundstrom@skanska.se

 

Välkommen till Skanska!

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Västernorrland/Jämtland

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylingenjör Väg och Anläggning - Västernorrland/Jämtland