Skanska

Kalkylingenjör till väg och anläggning i Västernorrland/Jämtland

Här kommer en chans för dig i Örnsköldsvik, Umeå, Sundsvall, Kramfors eller Östersund som är intresserad av att utvecklas inom byggbranschen! Vi på Skanska söker just nu en kalkylingenjör till våra projekt inom distrikt väg och anläggning. Hos oss finns utrymme och verktyg att utvecklas i den takt och riktning du vill. Låter det som ett jobb för dig? Vänta inte med din ansökan!

 

Skanska Väg och Anläggning bygger broar, vägar, tunnlar, järnvägar, vatten och avlopp, hamnar, flygfält och energi- och fjärrvärmeanläggningar och gör det med effektivitet och miljöhänsyn.

 

Vad innebär jobbet som kalkylingenjör?

 

I det här jobbet kommer du att arbeta med kalkyleringar och kostnadsbedömningar. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter vara att stödja produktionen inom nya och aktuella projekt med anbuds- och kalkylarbeten, kalkylera projektkostnader och utvärdera anbud och ge stöd vid förhandlingar. Du kommer även att upprätthålla förfrågningsunderlag och skriva anbudsbrev. På din framtida avdelning jobbar ett gäng engagerade medarbetare som både utmanar och uppmuntrar varandra.

 

I jobbet ingår till exempel att

 

* utföra detaljerade produktionskalkyler
* följa upp kalkylarbete
* läsa förfrågningsunderlag
* utföra tidplaner.

 

Den vi söker

 

Till den här tjänsten söker vi dig som är noggrann i arbetet och sätter kvalitet före kvantitet. För att passa i rollen krävs det att du har en förmåga att se de viktiga detaljerna i organisationen utan att tappa helhetsbilden. Att arbeta som kalkylingenjör kräver en universitets- eller högskoleutbildning i samhällsbyggnad.

 

Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss, och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, är högskoleutbildad och har erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Intresserad?

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2020-09-25.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Kjellsson på telefonnummer: 010-448 84 65 eller via e-post: johan.kjellsson@skanska.se.


Välkommen med din ansökan!


  

Additional Information

  • Location: Umeå, Västerbotten, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 september . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 7 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylingenjör till väg och anläggning i Västernorrland/Jämtland