Skanska

Kalkylingenjör Stora Projekt - Göteborg

Stora Projekt är en region inom Skanska Sverige som är specialist på att leda och utföra stora och komplexa anläggningsprojekt huvudsak i samverkan med andra regioner över hela landet. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss. 

För närvarande bygger vi i Göteborg Hisingsbron som är ett spännande, stort och komplext anläggningsprojekt. 

Vi söker dig som vill bli en nyckelperson för att vinna de största anläggningsprojekten 

Som kalkylingenjör hos oss är du med i tidiga skeden och skapar förutsättningar för lönsamma och kvalitativa projekt. Det är genom din insats som Skanska kan bygga ett bättre samhälle. 

Dina arbetsuppgifter innebär allt från en tidig kostnadsuppskattning baserad på tidigare erfarenheter till en detaljerad produktionskalkyl. Tillsammans med dina kollegor hittar ni lösningar på tekniska utmaningar och ekonomiska förutsättningar. Vi använder oss av moderna hjälpmedel och digitala verktyg i arbetet med att vinna nya projekt. Du har mycket kontakter med kollegor, leverantörer, underentreprenörer och produktionspersonal.

Det finns också möjligheter att jobba helt eller delvis i våra projekt med kostnadsuppföljning och övriga kommersiella frågor. Vi jobbar oftast i samverkan och i nära samarbete med våra kunder i projekten. 

Du är affärsmässig och noggrann med intresse för tidiga skeden 

Som person är du engagerad, ansvarstagande och målinriktad. Du ser både detaljer och helhet samt gillar problemlösning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, analytisk och driven. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av anläggningsbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat inom områden som anbud, kalkylering, budget, ekonomistyrning, inköp eller avtal/kontrakt. Du har en akademisk utbildning inom byggteknik. 

Det är viktigt att du värdesätter ett bra samarbete i teamet och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga är viktig i relationen till både kunder och kollegor. 

Varför Skanska? 

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens och skapa ett brett nätverk inom organisationen. 

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. 

Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster vilket skapar möjligheter till att skapa internationella kontakter samt placering utomlands. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m. 

Låter detta som en utmaning som passar dig? 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 24 september 2018, men sök redan nu för vi är nyfikna på vem du är. 

Om du har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Claes Svanström, Avdelningschef, på 010-448 43 61 eller Dominique Bjöör, HR Partner, på 010-449 04 33. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 september . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylingenjör Stora Projekt - Göteborg