Skanska

Kalkylchef till Stora Projekt Väst - Göteborg

Vill Du vara motorn till nya lönsamma affärer?

Som kalkylchef har du möjlighet att göra det.

 

Region Stora Projekt Väst är en av två regioner inom Skanska Sverige som leder och utför stora och komplexa anläggningsprojekt. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss. Projekten är i regel stora med ordervärden mellan 100 Mkr och ett par Mdkr och är betydelsefulla för att lösa framtidens trafikutmaningar samt skapa en trygg och trevlig miljö. Just nu bygger vi broar, tunnlar samt väg- och järnväg. Exempel på våra stora projekt i väst är Hisingsbron, dubbelspårsutbyggnad för Hamnbanan samt dubbelspårsutbyggnad för Västkustbanan mellan Ängelholm-Helsingborg.

 

Kalkylgruppens uppgift är att erbjuda specialiserade kalkyltjänster inom anbuds- och projektekonomiarbetet. Kalkyl har genom sitt arbete en stor möjlighet att påverka såväl omsättning som lönsamheten i projekten. Det som kännetecknar oss är att vi har en stark koppling till ledorden ansvar, effektivitet och entreprenörskap.

 

Kalkylchef som räknar med framgång

Du kommer att ansvara för regionens 3 kalkylingenjörer, vilket innebär arbete med långsiktig utveckling av gruppen och dess medarbetare. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat planering av den dagliga verksamheten, resursplanering, stöd, samt ansvar för slutgenomgångar tillsammans med regionens distrikts- och projektchefer.

 

Som kalkylchef arbetar du framför allt med att se till att beslutade arbetssätt efterlevs av våra anbudsteam, men du ser även en självklarhet i att själv bidra där det behövs. I ditt uppdrag ingår också att, i nära samarbete med våra distriktschefer, strukturera regionens marknadsarbete så att vi säkerställer att vi har rätt affärer i pipeline.

 

Du ansvarar dessutom för rapportering och uppföljning av gruppens arbete samt ingår i Skanska Sveriges kalkylchefsgrupp som hanterar frågor inom anbud och projektekonomi. Målet är att skapa ett gemensamt och effektivt arbetssätt med de bästa verktygen, som ständigt förbättras och utvecklas. Att skapa förutsättningar för att attrahera de bästa kalkylmedarbetarna är också högprioriterat.

 

Placeringsort: Göteborg

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylchef till Stora Projekt Väst - Göteborg