Skanska

Kalkylator (Marknad- och kalkylsamordnare) till Asfalt Entreprenad, Distrikt Väst

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Distrikt Entreprenad Norr bedriver verksamhet i Bohuslän, Skaraborg samt i Värmland. Vi söker nu förstärkning av en marknads- och kalkylsamordnare.

 

Kalkylator (Marknads- och kalkylsamordnare)

Du kommer att ha en viktig roll för distriktet då kalkylarbetet samt marknadsbevakningen utgör en grund för våra anbud och för att våra kunder skall fortsätta välja oss. Tyngdpunkt i tjänsten ligger i anbuds- och kalkylarbete men omfattas även av marknadsarbete samt planering och implementering av arbetssätt inom området.

 

Andra arbetsuppgifter kan vara att:

• Ta fram distriktets kalkyler

• Delta i prioriteringen av projekt

• Vara ett stöd och en drivande kraft i arbetet med projektekonomi

• Tillämpning av gemensamma arbetssätt (C7)

• Samordna marknadsinformation i CRM-verktyget

 

Du rapporterar till distriktschefen och din placeringsort kan vara antingen Skövde, Uddevalla eller Karlstad, men resor kommer att ingå i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av asfaltbranschen eller närliggande bransch. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att räkna på beläggningsprojekt. Vidare ser vi arbetsledarerfarenhet inom bygg- och anläggningsprojekt som en merit, samt även kunskap i C7 eller liknande kalkylverktyg.

 

Du som kommer trivas i rollen är en driven person som tycker om struktur och ordning och reda och värdesätter teamarbete. Att ha en bred roll med mycket interaktion med många kontaktytor passar dig som hand i handsken och du har en god förmåga att lyfta blicken från ett statistiskt underlag till att se ur ett helhetsperspektiv. Du har en pedagogisk ådra och en förmåga att kommunicera ett budskap på ett lättförståeligt sätt. Vi ser gärna att du har kunskap om hur projekt drivs med avseende på ekonomi, hållbarhet, planering och teknik. Kanske har du tidigare arbetat som kalkylingenjör eller aktivt deltagit i anbudsarbete. Vi värdesätter din erfarenhet, men inte minst din inställning och driv och kommer även att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi behöver din ansökan senast den 31 mars!

Men vänta inte - vi rekryterar löpande så ansök redan i dag. Du söker genom att bifoga ditt CV och ev övriga ansökningshandlingar.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Robert Johnsson på 010-448 8478.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Karlstad, Skövde, Uddevalla . Publicerat : 2 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylator (Marknad- och kalkylsamordnare) till Asfalt Entreprenad, Distrikt Väst