Skanska

Kalkyl- / anbuds- / entreprenadingenjör Region Stora projekt väst

  • Ansök senast: 29 augusti 2021
  •  Göteborg

 

Region Stora projekt väst genomför infrastrukturprojekt, såsom väg-, järnvägs- och broprojekt, samt andra komplicerade anläggningsprojekt. Trafikverket är en viktig kund, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden 100 Mkr till 3 miljarder och är betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

Förutom Hisingsbron bygger vi även en etapp av Hamnbanan i Göteborg och en del av Västkustbanan mellan Ängelholm och Helsingborg. Det är projekt med omfattande mark-, väg- och järnvägsarbeten. Tillsammans med region Hus bygger vi Nordens största kontorshus Citygate och Spårvägsdepå Ringön.

 

Vi söker en kalkylingenjör med specialisering mark/väg/järnväg som vill bli en nyckelperson för att vinna de största anläggningsprojekten
Som kalkylingenjör hos oss är du med i tidiga skeden och skapar förutsättningarna för lönsamma och kvalitativa projekt. Du är en viktig del i vår anbudsorganisation och det är genom din insats som Skanska kan bygga ett bättre samhälle.

Dina arbetsuppgifter innebär allt från tidiga kostnadsuppskattningar till detaljerade produktionskalkyler. Tillsammans med dina kollegor hittar du lösningar på projektets utmaningar och skapar möjligheter att vinna projekt med rätt ekonomiska förutsättningar. Vi använder oss av moderna hjälpmedel och digitala verktyg. Du har tät kontakt med kollegor, leverantörer, underentreprenörer och produktionspersonal.

Det finns också stora möjligheter att jobba helt eller delvis i våra projekt med kostnadsuppföljning och övriga kommersiella frågor. Vi jobbar i samverkan och i nära samarbete med våra kunder i projekten.

 

Mats Rönnbo

Affärsutvecklingschef

"För att lyckas krävs först och främst viljan att bygga ett bättre samhälle."

 

Emma Holmgren

Produktionschef

"Vad som är spännande med Skanska är möjligheten att få bygga karriär och testa flera olika roller. "

 

Raghad Jasim

Projektingenjör

"Jag inledde min resa på Skanska genom Skanska ILP, ett perfekt sätt att få utvecklas genom praktik"

 

David Laming

Mätchef

"Kanske klyschigt, men det bästa med Skanska är mina kollegor och att jag är under ständig utveckling."

 

Du är affärsmässig och noggrann
För att lyckas i rollen är du affärsdriven med en förmåga att identifiera möjligheter i våra anbud för bästa lönsamhet. Du är noggrann, analytisk och har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer, samtidigt som du kan ställa krav och följa upp. Det är viktigt att du värdesätter ett bra samarbete i teamet och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt.

Vi söker dig som har runt åtta års erfarenhet från arbetsuppgifter såsom kostnadskalkylering, anbudsarbete och/eller ekonomistyrning i projekt. Vi vill att du har erfarenhet från anläggningsbranschen och förmodligen har du en akademisk utbildning.

Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Gårda, Göteborg.

 

Varför Skanska Stora projekt väst
Du blir en del av ett resultatinriktat gäng som med stor glädje och härlig sammanhållning genomför våra allra största projekt. Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast den 29 augusti!
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Urval och intervjuer kommer ske löpande med start vecka 33. Vid frågor är ni välkomna att kontakta operativ chef Claes Svanström, Telefon: 0703-12 04 79.

Under vecka 28-31 är vi inte nåbara pga semester.

 

Vi ser fram emot din ansökan!
I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, 
läs här.

 

Om företaget
Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkyl- / anbuds- / entreprenadingenjör Region Stora projekt väst