Skanska

Installationssamordnare till projekt Nya CSK Hus Väst - Karlstad

2021 tecknade Region Värmland och Skanska Sverige AB ett strategiskt parteringavtal som innebär ett gemensamt åtagande avseende planering, projektering och genomförande av projekt Nya CSK, Etapp 1, som ska stå klart år 2033.

 

Arbetet med om- och nybyggnation av Centralsjukhuset i Karlstad (CSK) har nu startat.

 

Vi ser fram emot att bygga detta sjukhus och söker en installationssamordnare som vill vara med i ett av branschens mest spännande och viktigaste projekt. Vi skapar rum för framtidens vård och för alla i Värmland – idag och imorgon.

 

Vill du vara med och bygga framtidens sjukhus i Värmland?

Nu söker vi till projekt Nya CSK installationssamordnare.

 

Som installationssamordnare är du en viktig del av hela projektet. I din roll säkerställer du att produktionen styrs i enlighet med upprättade planer, ingångna avtal och mot budget. Du bidrar till att säkerställa att tekniska lösningar utförs enligt vår standard och följer upp underentreprenörer inom ditt område. Arbetet innefattar därmed ett nära samarbete med specialister inom den egna projektgruppen, supportfunktioner, vår kund och leverantörer och ger dig goda möjligheter till erfarenhetsutbyte, lärande och utveckling.

 

Vem är det vi söker?

Vi söker dig med några års erfarenhet inom installationsområdet, gärna inom flertalet discipliner. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna i form av en ledande roll inom branschen. Att du har produktionserfarenhet ser vi som en självklarhet. Du har en vilja att lära dig att på sikt se helheten för installationsdisciplinerna VVS, El-/Teleteknik, Styr-/Övervakningssystem. Du har god förmåga att läsa och tyda de olika handlingar som förekommer inom din disciplin.

 

Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och har lätt för att skapa nya relationer samt trivs med att jobba i nära samarbete med andra. Du är ordningsam, har en god förmåga att styra, leda och motivera andra att uppnå satta projektmål och hålla deadlines. Vi vill även att du har en stor nyfikenhet på andra områden inom vår produktion och har en vilja att utvecklas inom digitala processer.

 

Vill du bli del av vårt team på Nya CSK i Karlstad?

Ansök genom att skicka in ditt CV senast den 31 maj 2024. Vi genomför löpande urval och intervjuer, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag.

 

För ytterligare information om detta spännande projekt, besök Nya CSK - Region Värmland (regionvarmland.se)

 

Anställningsstart: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Fredrik Andersson, operativ chef hus väst telnr. 010-4487053

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationssamordnare till projekt Nya CSK Hus Väst - Karlstad