Skanska

Installationssamordnare Hus - Stockholm

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier och skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. 

Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Är du vår nya installationssamordnare? 

Vi söker dig som har erfarenhet av att samordna och arbetsleda installationsarbete. Du kommer att leda och styra arbetet med tekniska installationer inom projektet Kulturhuset Stadsteatern. 

Du är duktig på att skapa goda relationer internt som externt, med kunder, leverantörer och underentreprenörer. Vidare känns miljö- resp. arbetsmiljöarbete - som självklara delar av din vardag. 

En god ledare med teknikintresse

Du har med fördel ett teknikintresse och din tyngd inom något av områdena: el, styr, regler, värme/kyla, luft, VVS eller sprinkler. Att leda andra och hjälpa dem att lyckas i sina uppdrag är viktigt samtidigt som du tillsammans når uppsatta projektmål och kan hålla deadlines. Det är även viktigt att du kan anpassa ditt ledarskap efter olika typer av människor, situationer och förutsättningar. 

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av installationsledning och/eller samordning. 

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV. Har du frågor? Ring Natalia Komarzynska, rekryteringsspecialist: 073 33 60 253 eller Jonas Kiwi, projektchef 073 41 72 831. Sista ansökningsdagen är 16 december.

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 15 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationssamordnare Hus - Stockholm