Skanska

Installationssamordnare Hus - Malmö eller Lund

Skulle du vilja jobba i något av regionens största och mest spännande projekt?
Just nu söker vi på Skanska flera installationssamordnare till projekten European Spallation Source (ESS) i Lund och till nya vårdbyggnaden (NVM) i Malmö. Tjänsten som installationsssamordnare är perfekt för dig som vill utvecklas inom ledarskap på större byggprojekt tillsammans med de bästa i branschen!

Om oss
Skanskas hus verksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Arbetsuppgifter
I rollen som installationssamordnare kommer du att vara del av regionens installationsgrupp som arbetar med olika former av support och ledarskap inom installation. Din uppgift blir att samverka med våra installatörer och vara länken mellan bygg och installationer.

I jobbet ingår till exempel att 

  • läsa och tolka tidplaner och installationshandlingar, varav en del kan vara på engelska.
  • hålla i dagliga genomgångar med medarbetare och konsulter för att minimera störningar och kollisioner i produktionen, samt att se till att tidsplanen hålls.
  • ansvara för provningar och säkerhetsställa dokumentering av driftsättning och injusteringar.
  • se till att projekterade tekniska kravspecifikationerna implementeras på bästa sätt utifrån kostnad och arbetsmiljö.
  • hantera avvikelserapportering från underentreprenörer.


Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet inom installationsområdet och som vill bredda din kompetens. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning och produktionserfarenhet, gärna i form av en ledande roll inom VVS eller el.

Du behöver ha god förmåga att läsa och tyda olika handlingar som förekommer inom din disciplin. Det är även viktigt att du har lätt för att skapa nya relationer och trivs med att jobba i nära samarbete med andra. Som person är du analytisk, ordningsam och har ett tydligt ledarskap som motiverar andra. Vi vill även att du har en stor nyfikenhet på andra områden inom vår produktion och har en vilja att utvecklas inom digitala processer.

Vad kan Skanska erbjuda dig?
Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och du kommer ha möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige för att utvecklas mot nya roller. Du kommer även ta del av våra många förmåner, till exempel aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning.

Ansökan och kontaktuppgifter
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 9 augusti. Rekryteringen kommer att ta semester under juli månad och intervjuer genomförs därför i slutet av augusti.

Beroende på tidigare arbetslivserfarenhet och intresse har du möjlighet att jobba i projektet ESS och/eller NVM. Om du är specifikt intresserad av något av projekten får du gärna nämna det i ditt personliga brev.

Har du frågor? Välkommen att kontakta Henrik Treble-Read på telefonnummer: +46 104 483 830 eller mail henrik.treble-read@skanska.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Additional Locations: Lund, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 augusti . Arbetsort : Lund, Malmö . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationssamordnare Hus - Malmö eller Lund