Skanska

Installationsledare till Nya Centralsjukhuset i Karlstad

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045.

 

Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

I september 2021 tecknade Region Värmland och Skanska Sverige AB ett strategiskt parteringavtal som innebär ett gemensamt åtagande avseende planering, projektering och genomförande av projekt Nya CSK, Etapp 1.

 

Under 2022 upphandlades konsulter och Entreprenörer och sedan dess pågår projektering och planering för de fem olika delprojekten som skall utföras inom sjukhusområdet.

 

Projektorganisationen kommer nu fortsätta växa succesivt och produktionsstart för första delprojektet är planerat till hösten 2023. Etapp 1 sträcker sig till år 2032 och omfattar ca 100 000 kvadratmeter nybyggnation. Vi ser fram emot att bygga detta sjukhus och vi utökar nu vår bemanning av installationsledare som vill vara med i ett av branschens mest spännande och viktigaste projekt.

 

Vill du vara med och bygga framtidens sjukhus i Värmland?

Nu söker vi till projekt Nya CSK ytterligare installationsledare.

 

Som installationsledare är du en viktig del av hela projektet. I din roll ansvarar du, med stöd av vår övergripande installationschef, för installationsledning av el, VVS och gas vid byggnationen av vårt nya sjukhus.

 

Du deltar i de stora inköpen inom ditt specialistområde och säkerställer att vi följer upp de krav som ställs vid upphandling och produktion. I arbetet ingår att leda konsulter och underentreprenörer i framtagande av installationslösningar. Arbetet innefattar därmed ett nära samarbete med specialister inom den egna projektgruppen, supportfunktioner samt kunder och leverantörer och ger dig goda möjligheter till erfarenhetsutbyte, lärande och utveckling.

 

Kvalifikationer

Du har god förmåga att leda och driva utvecklingen inom installationsområdet och en förmåga att både fokusera på detaljer samt kunna se helheten för att kunna göra rätt prioriteringar. I samarbete med andra är du kommunikativ, inkluderande och du gillar att samarbeta.

 

Du är duktig på att organisera, planera och prioritera.

 

Kunskapskrav

Du har examen som El eller VVS-ingenjör eller motsvarande kompetens och har flera års erfarenhet av byggbranschen.

 

Vill du bli del av vårt team på Nya CSK i Karlstad?

Vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. För ytterligare information om detta spännande projekt, besök Nya CSK - Region Värmland (regionvarmland.se)

 

Ansök senast: 2023-06-01

Anställningsstart: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Anna Roos Fridén, HR-specialist Nya CSK telnr. 010-449 13 79

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 15 timmar . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 21 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare till Nya Centralsjukhuset i Karlstad