Skanska

Installationsledare Hus - Stockholm

Skanskas husregion i Stockholm består av 11 distrikt, varav tre med fokus på bostadsbyggande. Som stöd för de affärsdrivande distrikten finns Verksamhetsstöd med specialister inom bland annat inköp, projektering och installation. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör!

 

Kontoren Solna Link och Hästskon 9, Bromma sjukhus, Gjuteriet på Scania och bostadskvarteret Tora är några av de spännande projekt vi är och har varit delaktiga i. Våra kunder ställer höga krav på vår leverans - produkterna ska vara levererade i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet. Utöver detta ställer vi på Skanska höga krav på säkerhet, hållbarhet och en effektiv produktion.

 

Våra projekt har ambitiösa energikrav och blir alltmer komplexa och installationstäta, vilket ställer höga krav på oss i tidiga skeden och under projekteringen.

 

Nu behöver vi förstärka vår grupp med installationskompetens och söker

Installationsledare med helhetsperspektiv och förmåga att prioritera

 

Rollen som installationsledare arbetar nära våra produktionsenheter och är en viktig del i projektering, kalkyl, inköp och produktion. I rollen arbetar du med att utveckla och säkerställa genomförandet av installationslösningar, både tekniskt och ekonomiskt.

 

Som installationsledare får du möjlighet att skapa ett stort nätverk, både internt med den egna projektgruppen, supportfunktioner samt externt med kunder, leverantörer och underentreprenörer. Organisatoriskt kommer du att tillhöra regionens Verksamhetsstöd där det finns mycket goda möjligheter till erfarenhetsutbyte, lärande och utveckling.

 

Den vi söker

Vi söker dig som har minst 8 års erfarenhet inom installationsområdet. Du har arbetat med projektering och inom produktion samt har djup kunskap inom ett eller flera installationsområden.

 

Du förstår vikten av att göra rätt val av tekniska lösningar med avseende på energi och totalekonomi i de tidiga skedena. Du har både teoretisk och praktisk installationskunskap och en förståelse för hela byggprocessen. Vidare tycker du om att se helheter för att kunna göra rätt prioriteringar, samtidigt som du vid behov kan fokusera på detaljer. Du har en inkluderande och kommunikativ ledarstil och gillar att samarbeta.

 

För att lyckas i rollen har du god kunskap inom entreprenadjuridik och olika upphandlingsformer. Du hanterar även 3D-modeller samt kan göra enklare kalkyler.

 

Vi vill lära känna dig! Ansök redan i dag eller senast 31 augusti!

 

Vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga CV där det framgår varför just du är vår nästa installationsledare.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jenny Anghem på 010-448 01 40.

 

Eftersom det är semestertider har vi begränsad möjlighet att svara på frågor om rollen. Urval påbörjas i augusti och du kommer då att bli kontaktad om du går vidare i rekryteringsprocessen.

 

Välkommen till Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 juli


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare Hus - Stockholm