Skanska

Installationsledare Hus region Norr - Uppsala/Gävle/Sundsvall/Umeå/Luleå

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Skanskas husregion i Norr består av fyra distrikt. Som stöd för de affärsdrivande distrikten finns Verksamhetsstöd med specialister inom bland annat inköp, projektering och installation. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör!

 

I hus Norr genomför vi projekt från Kiruna i norr till Västerås och Uppsala i söder. Våra prioriterade produktgrupper är hotell, kontor, skolor, bostäder, sjukhus och övriga vårdbyggnader samt industrier.

 

Våra projekt har ambitiösa energikrav och blir därför allt mer komplexa och installationstäta, vilket ställer höga krav på oss i tidiga skeden och under projekteringen.

 

Nu behöver vi förstärka vår grupp och söker

 

Installationsledare med helhetsperspektiv och förmåga att prioritera

Rollen som installationsledare är en strategisk resurs till våra produktionsenheter och en viktig del i projektering, inköp och kalkyl. I rollen arbetar du med att utveckla och säkerställa genomförandet av installationslösningar, både tekniskt och ekonomiskt.

 

Som installationsledare får du möjlighet att skapa ett stort nätverk, både internt med den egna projektgruppen och supportfunktioner samt externt med kunder, leverantörer och underentreprenörer. Organisatoriskt kommer du att tillhöra regionens Verksamhetsstöd där det finns mycket goda möjligheter till erfarenhetsutbyte, lärande och utveckling.

 

Placeringsort är inom geografin på något av våra kontor i Uppsala, Gävle, Sundsvall, Umeå eller Luleå.

 

Den vi söker

Vi söker dig som har lång erfarenhet inom installationsområdet. Du har arbetat med projektering och gärna inom produktion i ett antal år samt har djup kunskap inom flera installationsområden.

 

Du har en förmåga att se helheten och förstår vikten av att göra rätt val av tekniska lösningar med avseende på klimat och ekonomi i de tidiga skedena. Du har både teoretisk och praktisk installationskunskap och en förståelse för hela byggprocessen.

 

Du har god förmåga att leda och driva utvecklingen inom installationer. Vidare tycker du om att se helheter för att kunna göra rätt prioriteringar, samtidigt som du vid behov kan fokusera på detaljer. Du har en inkluderande och kommunikativ ledarstil och gillar att samarbeta.

 

För att lyckas i rollen har du god kunskap inom entreprenadjuridik och olika upphandlingsformer. Du hanterar även 3D-modeller samt kan göra enklare kalkyler.

 

Vi behöver din ansökan senast 4 december!

Vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev där det framgår varför just du är vår nästa installationsledare.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Silfvernagel på 010-448 85 65.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 16 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare Hus region Norr - Uppsala/Gävle/Sundsvall/Umeå/Luleå