Skanska

Installationsledare Hus Norr - Gävle/Umeå

Skanskas husbyggnadsverksamhet i Region Norr har fokus på bostäder samt kommersiella fastigheter. Vi har ett nära samarbete och är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, handel, skolor och kontor med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. 

Vi präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med! 


Är du den strategiska installationsexperten vi söker? 


Våra projekt blir mer och mer komplexa och installationstäta, vilket ställer höga krav på oss i tidiga skeden och under projekteringen. Som följd av detta vill vi förstärka vår grupp med ytterligare fler installationsledare som fokuserar på förarbetet och projekteringen gällande installationer.
Vill du ingå i vårt team av specialister, som fokuserar på att skapa goda förutsättningar för effektiva och lyckade installationer?


Du har en styrka i ditt tekniska kunnande


Rollen som installationsledare är en strategisk resurs till våra produktionsenheter. I rollen arbetar du med att utveckla och säkerställa genomförandet av installationslösningar både tekniskt och ekonomiskt.
Du ansvarar för att ta fram tekniska kravspecifikationer, så väl i tidiga skeden som i projekteringsskedet och ser till att dessa följs upp under upphandling och produktion. I tidiga skeden ser du till att krav och önskemål från beställare och myndigheter uppfylls. Det kan exempelvis handla om energikrav för att vi ska uppnå en miljöcertifiering.
Du kommer även att ansvara för ledning och styrning av medarbetare, konsulter och underentreprenörer mot fastställda mål.


En god projektledare med teknikintresse


Vi söker dig som har stor erfarenhet inom installationsområdet och allra helst arbetat med projektering i ett antal år. Du har förmåga att se helheten för installationsdisciplinerna VVS, El-/Teleteknik, Styr-/Övervakningssystem från ett projekts tidiga skede till avslutning.
Du har god förmåga att leda och driva utvecklingen inom installationsområdet samt är duktig på att kommunicera och trivs med att arbeta i grupprelaterade uppdragssituationer. Du är affärsmässig samt har god erfarenhet av att organisera och planera ditt arbete. Som person är du öppen, social och prestigelös.
Vi ser gärna att du är högskoleingenjör eller har motsvarande yrkeserfarenhet.


Vi vill lära känna dig!


Sista ansökningsdag är den 31/10 2018, men vi kommer löpande att genomföra urval. Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Björn Wallin, 070-5674110 eller HR Tina Sjödin, 076-8666139.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Gävle

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare Hus Norr - Gävle/Umeå