Skanska

Installationsledare Hus - Malmö eller Lund

Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att jobba på något av Skånes största och viktigaste projekt? Skanska söker nu installationsledare till Nya vårdbyggnaden (NVM) i Malmö och till European Spallation Source (ESS) i Lund.

Om oss
Skanskas hus verksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Arbetsuppgifter
Som installationsledare på Skanska är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för att ta fram tekniska kravspecifikationer, så väl i tidiga skedet som i projekteringsskedet.

Du ser till att dessa följs upp under upphandling och produktion samt implementering av system/komponenter/produkter. I denna roll kommer du främst arbeta med frågor rörande våra VVS- installationer. Du kommer även att vara ansvarig för att leda och styra medarbetare, konsulter och underentreprenörer mot fastställda mål.

Du får stöd från kollegor i som redan finns inom regionens installationsgrupp och som arbetar med olika former av support och ledarskap inom installation. Att vara installationsledare innebär bland annat att du skall se helheten för din disciplin och koppla detta till byggtekniska utmaningar för att säkerställa att rätt kvalité är levererad till rätt kostnad. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din kompetens
Till rollen som installationsledare söker vi framförallt dig som är en organiserad och driven person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och att få var en del av ett framgångsrikt team. Vi ser gärna att du har en utbildningsbakgrund från högskola eller en kvalificerad yrkesutbildning. Du kan även ha en annan teknisk bakgrund och relevant arbetslivserfarenhet.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt behöver du ha erfarenhet av arbete inom VVS och ventilation. Även om du har ditt fokusområde så ser vi gärna att du har (eller önskar få) insikt i övriga installationsdiscipliner, så som el-/teleteknik och styr-/övervakningssystem. Du har god förmåga att leda och driva utvecklingen inom installationsområdet samt är duktig på att kommunicera. Du är affärsmässig samt har god erfarenhet av att organisera och planera ditt arbete.

Vad kan Skanska erbjuda dig?
Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och du kommer ha möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige för att utvecklas mot nya roller. Du kommer även ta del av våra många förmåner, till exempel aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning.

Ansökan och kontaktuppgifter
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 9 augusti. Rekryteringen kommer att ta semester under juli månad och intervjuer genomförs därför i slutet av augusti.

Beroende på tidigare arbetslivserfarenhet och intresse har du möjlighet att jobba i projektet ESS och/eller NVM. Om du är specifikt intresserad av något av projekten får du gärna nämna det i ditt personliga brev.

Har du frågor? Välkommen att kontakta Henrik Treble-Read på telefonnummer: +46 104 483 830 eller via mail henrik.treble-read@skanska.se.
 
Varmt välkommen till Skanska!

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Additional Locations: Lund, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 augusti . Arbetsort : Lund, Malmö . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare Hus - Malmö eller Lund