Skanska

Installationsledare Hus - Göteborg

Installationsledare Hus Göteborg - Göteborg

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045.

 

Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på bostadsbyggande, två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter. Som stöd för de affärsdrivande distrikten finns Operationell support med specialister inom bla inköp, projektering och installation. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör!

 

Göteborg City Gate, Natrium och bostadskvarteret Tändstickan är några av våra spännande husprojekt i och kring Göteborg. Våra kunder ställer höga krav på vår leverans: produkterna ska vara levererade i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet. Utöver detta ställer vi på Skanska höga krav på säkerhet, arbetsmiljö och vill ha en effektiv produktion.

 

Vi söker just nu erfarna installationsledare till Göteborg.

 

 

Stor kunskap inom installation och näsa för affärer

Som installationsledare är du en viktig del i projektering, inköp och kalkyl. Du jobbar även med uppföljning och styrning i produktionen. Du har en förmåga att se helheten och du förstår vikten av att göra rätt val av tekniska lösningar med avseende på klimat och ekonomi i de tidiga skedena. Du har både teoretisk och praktisk installationskunskap och en förståelse för hela byggprocessen.

 

Som installationsledare får du möjlighet att skapa ett stort nätverk, både internt med den egna projektgruppen, supportfunktioner samt externt med kunder, leverantörer och underentreprenörer. Organisatoriskt kommer du att tillhöra regionens Operationella support där det finns mycket goda möjligheter till erfarenhetsutbyte, lärande och utveckling.

 

Erfarenhet för att lyckas i rollen

- Några års erfarenhet av installationsledning

- Eftergymnasial utbildning riktad mot branschen

- Kunskaper i MS Office, Entreprenadjuridik, Installationskalkyler samt kan hantera 3D modeller är meriterande

 

 

Ansök senast 31/1

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev där det framgår varför just du är vår nästa installationsledare. Vi arbetar med löpande urval varav tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Projekteringschef Lena Schälin, 010 448 43 45

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare Hus - Göteborg