Skanska

Installationsledare Hus Bostäder - Stockholm

Hus Stockholm består av tre regioner: två kommersiella husregioner Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd, samt Hus Stockholm Bostäder som är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder i Storstockholmsregionen. 

 

Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet, lönsamhet och präglas av en anda av ständig utveckling samt förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

 

Är du den strategiska installationsexperten vi söker?

 

Våra projekt blir mer och mer komplexa samt installationstäta, vilket ställer höga krav på oss från tidiga skeden, projektering och produktion fram till överlämnande samt eftermarknad. Som en följd av detta vill vi förstärka med en installationsledare till vår bostadsregion i Stockholm.


I rollen som Installationsledare ansvarar du för att ta fram tekniska kravspecifikationer, så väl i tidiga skeden som i projekteringsskedet och ser till att dessa följs upp under upphandling samt produktion. Vid tidiga skeden ser du till att krav och önskemål från beställare samt myndigheter uppfylls. Exempelvis energikrav som ställs för att uppnå miljöcertifieringar. 


Vidare är du en strategisk resurs till våra produktionsenheter och arbetar med att utveckla samt säkerställa genomförandet av installationslösningar både tekniskt som ekonomiskt. Rollen innebär även ansvar för ledning och styrning av medarbetare, konsulter samt underentreprenörer mot fastställda mål.

 

En god projektledare med teknisk erfarenhet

 

Vi söker dig med en teknisk utbildningsbakgrund och som framgångsrikt arbetat med installation på hussidan, fördelaktigt i bostadsprojekt, under en längre tid. Möjligen är du Installationssamordnare idag och redo för en bredare samt större roll.

 

Tekniskt har du förmåga att se helheten för disciplinerna VVS, El-/Teleteknik och Styr-/Övervakningssystem från ett projekts tidiga skede till avslut. Du har en god förmåga att leda och driva utvecklingen inom installationsområdet samt är duktig på att kommunicera - där du trivs med att arbeta i grupprelaterade uppdragssituationer. Du har en god erfarenhet av att organisera och planera ditt arbete, har ett tydligt resultatfokus och är ansvarstagande. Vi lägger även vikt vid dina ledaregenskaper och att kunna entusiasmera samt engagera andra.


Flytande svenska och engelska i tal som skrift är ett krav. 

 

Du kan vara den vi söker efter. 


Vi kommer att kalla till intervju löpande, så ansök gärna idag men absolut senast den 1 augusti. För vidare frågor om tjänsten, kontakta HR-specialist Anders Enström, telefon 010-44 92 004.

Vi ser fram emot din ansökan!Additional Information

  • Location: Stockholm, Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare Hus Bostäder - Stockholm