Skanska

Inköpare Väg och Anläggning - Sörmland

Skanska Sverige Inköp fokuserar på hållbara inköp till lägsta totalkostnad för att vi tillsammans ska vinna och genomföra fler lönsamma projekt. På så vis bidrar vi till att bygga ett bättre samhälle. Inköpspriset är viktigt, men det är totalkostnaden som räknas. Därför tittar vi på vad som är den bästa lösningen i varje köp. Tillsammans skapar vi korrekta och hållbara avtal till lägsta totalkostnad.

Här får du chansen att arbeta med våra spännande projekt!

Vi är med i uppbyggnaden av växande stadsdelar som Igelsta Strand
och Jagbacken. Vi är också involverade i byggnation av kommersiella projekt som St. Görans sjukhus. Du arbetar tillsammans med projektet från anbudsfas, genom hela projektet och är med och påverkar projektens lönsamhet och hållbarhet. Du leder upphandlingar och ser till att projekten har rätt leverantörer som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet.

Här är det viktigt med ett nära samarbete mellan inköp, projektering, produktion och våra kunder. Den största delen av din tid genomför du prioriterade projektspecifika inköp gällande allt inom anläggningsentreprenader. Genom din erfarenhet verkar du för ett effektivt nyttjande av inköps samlade resurser, kunskaper och erfarenheter.

Du tillhör den centrala inköpsorganisationen och är placerad i Södertälje men kommer tillbringa den största delen av din tid på plats i projekten eller i anbudsorganisationen. Givetvis erbjuder vi en rad olika förmåner som företagshälsovård, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av projektinköp, förhandling och avtal

Du är ingenjör eller motsvarande och har erfarenhet av inköpsarbete inom anläggningsbranschen. Som person ska du vilja vara nära våra projekt och verksamhet. Du drivs av att göra bra affärer och har en hög affärsmässighet. Du är en fena på att bygga relationer och nätverk för det är viktigt för att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb iden här rollen. Du jobbar med flera projekt samtidigt vilket gör att du behöver vara strukturerad. Du är förtroendeingivande och ser till situationen hur man kommunicerar i olika lägen och på ett bra sätt. 

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i
Vi på Skanska har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Vad vi gör och hur vi gör det hjälper oss att skapa en hållbar framtid för våra medarbetare, kunder och samhällen. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande och siktar nu på klimatneutralitet 2045. 

Ansök redan idag!

Vi genomför löpande urval i denna rekrytering. Ansök senast 2019-04-05 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har frågor kring tjänsten kontaktar du rekryterande chef Dan Williams på 010-448 61 09. För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail eller post. 

Välkommen till Skanska!
Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Inköpare Väg och Anläggning - Sörmland