Skanska

Inköpare Hus Sydost - Västervik, Kalmar, Oskarshamn, Växjö, Norrköping, Linköping

Hus Sydost växer – kom och upptäck vad vi kan skapa tillsammans!

På uppdrag av Region Kalmar Län och i partnering – öppen samverkan kommer Skanska att bygga en helt ny psykiatrisk klinik i Västervik. Det ska bli en helt ny byggnad i 9 våningar som kommer att inrymma rättspsykiatri, heldygnsvård och öppen vuxenpsykiatri inom Västerviks befintliga sjukhusområde. Produktionsstarten är planerad till 2022 och projektet sträcker sig till 2025 och totalt rör det sig om cirka 24 750 kvadratmeter nybyggnation. Vi behöver nu förstärka projektteamet med en erfaren inköpare. Här får du chansen att dra nytta av din spetskompetens inom operativa och strategiska inköp. Att vara inköpare hos oss är en utmanande och utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete.

 

Som inköpare ansvarar du för att driva och genomföra inköpsarbete i projektet; från anbudsarbetet till det slutliga genomförandet, allt för att säkerställa konkurrenskraftiga och professionella inköp. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projektet får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov i allt från anbud till genomförande av projekt. Vi har höga ambitioner avseende hållbarhet samt att minska vår klimatpåverkan, som inköpare har du en viktig roll att utveckla och ställa krav på leverantörskedjan med avseende på klimatpåverkan.

 

Du ingår i ett projektteam där du driver och ansvarar för leverantörsavtal, upphandling samt avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. Tillsammans skapar ni förutsättningarna för ett lyckat projekt där inköp är en framgångsfaktor.

 

 

Vill du vara med och skapa vinnande lag?

Vi söker dig som jobbat med inköpsfrågor tidigare och har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som vill bidra till vår verksamhet, är nyfiken och vill lära dig mer och vidareutveckla den kompetens och lärdom du fått genom utbildning och tidigare erfarenheter. Det är mycket meriterande om du har arbetat med inköp inom byggbranschen tidigare och har god förståelse för hur byggprocessen fungerar.

 

Du innehar en förmåga till nytänkande och du är kreativ och initiativrik med fokus på resultat. Du är en skicklig förhandlare och din affärsmässighet är alltid på topp. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Ditt arbetssätt utmärks av mycket hög servicekänsla, samarbetsvilja, noggrannhet och struktur.

 

 

Vill du bli en del av vårt team?

Vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev där det framgår varför just du är vår nästa projektingenjör. Sista ansökningsdag är 6 december 2021.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ola Lövgren, Ola Lövgren: 076-116 49 36.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 december . Arbetsort : Västervik . Publicerat : 16 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Inköpare Hus Sydost - Västervik, Kalmar, Oskarshamn, Växjö, Norrköping, Linköping