Skanska

HR praktikant Väg och Anläggning - Stockholm

Vi söker en praktikant inom HR till Skanska, Region Väg och Anläggning Stockholm. 

Vill du jobba med HR på ett prestigelöst och jordnära sätt?

Du kommer under din praktikperiod att ha arbetsuppgifter som berör utbildning, rekrytering och löpande HR-frågor. Du genomför även löpande administrativa uppgifter. Du arbeta tillsammans med regionens HR-partner, HR-generalist och HR-administratör med mål om att att stötta våra chefer i att utöva ett inkluderande, värderingsstyrt och teamorienterat ledarskap.

Du är målinriktad och självständig

För att du ska få en värdefull praktik på vår arbetsplats ser vi att du är social, har lätt för att skapa nya kontakter, tar egna initiativ samt är noggrann och kreativ. Du går förnärvarande på programmet för personal och arbetslivsfrågor på universitet eller högskola alternativt KYH/YH med inriktning på personal.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så praktikens omfattning och start anpassas efter rätt person. Dock ser vi gärna att du kan praktisera en längre tid. Start fr.o.m. 2018-11-01 och framåt.

Ansök idag!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Var tydlig med vilken utbildning och inriktning du läser samt under vilken tidsperiod du kan göra praktik. Bifoga gärna betyg och utdrag på hittills avklarade studier.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Rönning, HR-partner på 072-235 48 61 eller Dominique Bjöör, HR-partner på 010-449 04 33.
Sista ansökningsdag är 2018-10-17 och urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 17 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb HR praktikant Väg och Anläggning - Stockholm