Skanska

HR-partners Skanska Industrial Solutions - region väst och syd

 

 

Vi söker två HR-partners till Skanska Industrial Solutions, till region väst respektive region syd

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

Vi omorganiserar i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Dessa nya regioner har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

Nu finns spännande möjligheter för dig som vill vara med och utveckla team, värderingsstyrd lönsamhet och inkluderande kultur i dessa regioner. Dessa två HR-partners ingår i HR-linjestöd Skanska Industrial Solutions, som idag består av 11 ambitiösa och affärsorienterade HR-proffs. Vi gillar att bli bättre tillsammans, ha kul på jobbet och strävar efter att jobba coachande och affärsnära med verksamhetens bästa i fokus.

Fokus och utmaningar

Ett framgångsrikt ledningsgrupparbete är viktigt för regionen, där du ingår som en del i teamet. Du bidrar affärsinriktat i samtliga frågor och driver HR-området proaktivt och strategiskt i linje med regionens affärsplan. Genom att arbeta nära regionens chefer skapar du förtroende, coachar och ni får genomslag tillsammans.

Du säkerställer operativt HR-stöd till regionens chefer och medarbetare inom områdena:

  • attraktion och rekrytering 
  • facklig samverkan 
  • arbetsrättslig hantering 
  • värdegrundsarbete 
  • medarbetarmätning 
  • utbildnings- och utvecklingsinsatser 
  • rehabilitering och lönesättning 

Här driver du även regionens successionsarbete genom att arbeta proaktivt för långsiktig bemanning och mångfald. Till din hjälp finns affärsstödjande HR-processer och HR-kollegor. 

En annan viktig del är att driva utvecklingen av en sund företagskultur som en attraktiv, värderingsstyrd och professionell arbetsgivare. Du är en nyckelperson som inspirerar och stärker chefer i värderingsstyrt och inkluderande ledarskap. Våra värderingar styr vårt HR-arbete och det är viktigt att det stämmer med dina egna värderingar. Vi söker dig som har förmåga att inspirera och driva HR frågor tillsammans med dina kollegor. 

Vem är du och vad du har gjort?

Vi söker kommunikativa och erfarna HR-partners med kvalificerad erfarenhet av affärsinriktat och proaktivt HR-arbete. Du har god överblick, prioriterar tryggt och har erfarenhet av att arbeta med en organisation i förändring. I ditt arbete gillar du att jobba strategiskt, men också att omsätta strategi i det konkreta praktiska. HR-administrativt arbete är ett naturligt inslag i rollen.

För att lyckas behöver du integritet och väl utvecklad förmåga att prioritera och driva HR- frågor tillsammans med linjens chefer och verksamhet. Du gillar människor, är utvecklingsinriktad och har genomslag i organisationen med ditt coachande förhållningssätt. Du är en van relationsbyggande förhandlare och har god kunskap inom arbetsrätt och kollektivavtalstolkning. 

Vi ser positivt på att du har erfarenhet från HR-arbete i olika typer av verksamhet, och gärna att du arbetat med både tjänstemanna- och yrkesarbetarfrågor. Du har akademisk utbildning inom HR eller motsvarande. 

I tjänsten förekommer resor inom Sverige. Vi eftersträvar virtuella möten.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan nu! 

Vi vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i din ansökan. Sista dag att meddela oss ditt intresse är den 14 december. Har du frågor om tjänsten? Kontakta HR-chef Anna Högborg 010-44 82 502. 

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 14 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 december

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb HR-partners Skanska Industrial Solutions - region väst och syd