Skanska

HR konsult till HR-stöd Syd/sydost - Malmö

HR Konsult HR-stöd Syd/sydost

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Att arbeta på Skanska handlar om att aldrig stå stilla. Vår storlek ger dig en mängd möjligheter och vi vill skapa en kultur som värderar lärande och utveckling, som är omtänksam och stödjande.

 

HR stöd är en del av People Hub vars viktiga uppdrag är att tillsammans med Helpdesk och HR-administration leverera ett verksamhetsnära, tillgängligt och värdeskapande operativt stöd till hela Skanska Sverige. I HR-stöds tre geografiska team arbetar HR-konsulter, rekryterare och searchspecialister. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där du kan lära dig, utvecklas och påverka.

 

Till gruppen som stöttar geografi Syd/sydost söker vi nu en HR-konsult med placering i Malmö.

 

Om rollen

I denna roll ingår du i det team som tillsammans har ett gemensamt uppdrag att leverera HR-tjänster främst inom förhandling, arbetsrätt, rehabilitering och lärlingshantering.

 

Du levererar och prioriterar tillsammans med HRBP och gruppchef det HR-stöd som verksamheten behöver. Du behöver vara uppsökande och drivande i ditt arbetssätt och tillföra ett värde till cheferna inom de olika kompetensområdena. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med goda möjligheter att utveckla dina HR-kunskaper, verksamhetsförståelse och nätverk.

 

I rollen som HR-konsult blir du också involverad i HR´s utvecklingsarbete med ständiga förbättringar inom våra arbetsområden.

 

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start i september 2024 och ca 1 år framåt.

 

Den vi söker

Vi söker dig som har akademisk examen inom HR/Personalvetenskap och minst tre-fem års erfarenhet av kvalificerat brett HR arbete inom yrkesmedarbetare- och tjänstemannaområdet.

 

Det är viktigt att du har erfarenheten och förmågan att självständigt processleda arbetsrättsliga-och rehabiliteringsärenden på uppdrag av och i gott samarbete med chefer.

 

Du motiveras av att leverera HR stöd på ett verksamhetsnära, kvalitativt och coachande sätt där våra värderingar återspeglas. Du gillar att samarbeta med flera olika uppdragsgivare och kollegor inom HR. Och att leverera HR-stödet efter gemensamma arbetssätt och anpassat efter uppdragsgivarens behov.

 

Teamarbetet inom gruppen är stimulerande och tryggt, passar bra för dig som är en lagspelare som trivs med att befinna dig i ett team där man hjälps åt och värnar om varandra.

 

För att lyckas i rollen krävs ett starkt självledarskap, relationsbyggande och att du bidrar till en lärande kultur genom att dela med sig av kunskap och erfarenheter.

 

Placeringsort är Malmö. Resor inom Skåne förekommer. Körkort är ett krav.

Ansök senast 11 augusti 2024!

 

Vi ser fram emot din ansökan innehållande ditt CV. Urval påbörjas i augusti och du kommer då att bli kontaktad om du går vidare i rekryteringsprocessen. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Högborg, Gruppchef HR-stöd Syd/sydost, 010–448 25 02 men eftersom det är semestertider så är det säkrast att nå oss efter den 7 augusti.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 4 juli


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb HR konsult till HR-stöd Syd/sydost - Malmö