Skanska

HR-konsult HR-stöd väst - Karlstad

Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Är du rätt person vill vi satsa på dig! Vi tror att nöjda medarbetare som trivs leder till fortsatt framgång på marknaden. Därför erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter och förmåner, som t ex aktiespararprogram och möjlighet till förstärkt föräldrapenning.

 

Vi söker nu en ny HR kollega i Karlstad som kommer ha extra fokus på ett av våra miljardprojekt i Skanska, Centralsjukhuset i Karlstad (CSK).

 

Ditt fokus på CSK innebär att vara ett nära operativt och delvis strategiskt stöd till platsledningen på projektet – inom rekrytering, onboarding, personalplanering, rehabilitering, arbetsrätt, fackliga förhandlingar och annat som finns inom området för HR i koppling till arbetsplatsen. Du kommer att ha ett nära samarbete med projektchef, men också andra nyckelroller som Hälsa- säkerhetschef, HR business partner i regionen och platsledning som arbetar på projektet.

 

Din roll som HR-konsult innebär att stötta även andra chefer med rehabilitering, arbetsrätt, lärlingsfrågor och rekrytering. Dina kontaktytor och din stöttning kommer därmed sträcka sig utanför projektet och dina insatser kommer att tas emot av chefer som har placering i hela Skanska Sverige.

 

Du är nyfiken och har ett intresse för att bygga relationer

Du motiveras av att leverera HR tjänster till våra chefer på ett kvalitativt sätt där våra värderingar återspeglas. Du har lätt för att skapa relationer och får energi av att samarbeta med flera olika uppdragsgivare och kollegor inom HR. För att lyckas i rollen krävs även ett starkt självledarskap, att du är prestigelös, tydlig, serviceinriktad och ordningsam. Arbetet förutsätter även att du har förmågan att snabbt sätta dig in i en ny kontext och att arbeta lösningsorienterat.

 

Kvalifikationer

• Högskoleutbildning inom HR, personalvetenskap eller motsvarande

• Bred kompetens inom HR och erfarenhet av något eller flera av områdena arbetsrätt och facklig samverkan, rehabilitering och rekrytering

• Minst fem års erfarenhet av brett HR arbete

 

Placeringsort är Karlstad och tillträdesdatum enligt överenskommelse. Du kommer rapportera till gruppchef för HR-stöd väst och jobba tillsammans med ett härligt gäng HR-konsulter och rekryterare som arbetar och hjälps åt utifrån belastning.

 

Ansökningsinformation

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Schäfer Gruppchef för HR-stöd Väst 010-448 30 18.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 oktober . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 20 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb HR-konsult HR-stöd väst - Karlstad