Skanska

HR Generalist

På BoKlok välkomnas du till en organisation med goda värderingar, ett inkluderande arbetssätt och en stark vilja att lyckas. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling. Vill du driva och ta stort ansvar och lockas av att arbeta i en affärsmässig miljö? Vi söker dig som söker nya utmaningar och trivs med att ha många kontaktytor. Ta nu chansen när vi i Gullringen söker en HR-generalist till BoKlok!

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som HR-generalist kommer du arbeta med rekrytering och kompetensutveckling samt de administrativa delarna inom företagets olika HR-processer till exempel rekrytering, rehabilitering samt övrig personaladministration. Ditt uppdrag innebär att vara en supportfunktion till företagets medarbetare och chefer kopplat till HR-administrativa frågor.

 

Vi söker dig som trivs i en supportande och administrativ roll, där du ges goda chanser till utveckling. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid i 11 mån med start i september eller efter överenskommelse, med chans till förlängning.

 

Som HR-generalist kommer du i övrigt arbeta med att:

 • Stötta cheferna i rekrytering och kompetensutveckling.
 • Stötta HR-chef med statistik och rapporter.
 • Uppdatera och förbättra rutiner och arbetssätt.
 • Stöd till chefer i diverse HR-relaterade frågor.
 • Bygga Employer branding tillsammans med Marknad & Kommunikation.
 • Mångfald & Inkludering

 

Du kommer att företräda både BoKlok Byggsystem och BoKlok Housing och rapportera till Executive Vice President HR, Aija Harju.

 

Din profil

Som person är du självgående och van vid att ta egna initiativ. Du gillar att arbeta serviceinriktat och administrativt. I rollen kommer du att ha många olika kontaktytor på olika nivåer i organisationen och det är därför viktigt att du har en god social och kommunikativ förmåga. Vidare är du en ansvarstagande person som är noggrann och har förmågan att planera, prioritera och strukturera ditt arbete. Du kommer stundtals att arbeta i ett högt tempo med arbetsuppgifter som har en tydlig deadline. Vi söker därför dig som kan hantera flera parallella uppgifter som kräver ditt fulla fokus. Erfarenhet inom rehabilitering är meriterande men inte ett krav.

 

För att lyckas i roller ser vi att du även har:

 • Akademisk examen inom HR eller beteendevetenskap eller motsvarande arbetserfarenhet.
 • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom HR.
 • Kunskap inom arbetsrätt och rekrytering.
 • God systemvana.
 • Goda kunskaper i Officepaketet.
 • Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

 

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

 

Har du frågor angående tjänsten så kan du kontakta Lisa Gustafsson, HR Generalist, lisa.gustafsson@boklok.se, +46 10 449 86 01 eller Aija Harju, Executive Vice President HR, arja.harju@boklok.fi, +35 840 175 30 69 (OBS telefonnumret går till Finland).

 

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

 

Då vi nu kommer att ta välförtjänt sommarsemester kommer vi att starta urvalsprocessen först i augusti månad så vi vill uppmärksamma dig på att du inte kommer att höra av oss innan dess.

 

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Det går i korthet ut på att de som bor i våra hem ska få så mycket boende som möjligt för så lite pengar som möjligt.

 

Vi ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till försäljning, byggnation och kundrelationerna efter inflyttning.

 

Vi bygger hållbara hem och vi jobbar mot vårt mål att vara klimatneutrala 2030.

 

Som ett affärsområde i Skanska får du som medarbetare ta del av förmåner och utvecklingsmöjligheter inom Skanska koncernen.

 

För oss är mångfald och inkludering viktig - vi vill spegla samhället, främja rättvisa och allas lika värde. Hos oss ska alla känna sig sedda, respekterade och aktivt få bidra – oavsett vem den är. Det är en förutsättning för att vi ska kunna leverera värde till våra kunder och driva på utvecklingen mot ett bättre samhälle – för alla.

 

Aija Harju | Kontaktperson

 Skicka email  +358401753069

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Gullringen . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb HR Generalist