Skanska

HR business partner Verksamhetsgren Hus - Stockholm, Göteborg, Malmö m.fl.

Skanska utvecklar och bygger ett bättre samhälle med fokus på hållbarhet. Våra medarbetare är vår största tillgång. Vi inom HR stöttar och utvecklar det viktiga arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna i alla roller.

 

Nu söker vi en engagerad HR business partner som ska jobba inom verksamhetsgren Hus i Skanska Sverige.

 

 

Du driver regionens HR-arbete

Som HR business partner är du ansvarig för HR-arbetet på regionen och bidrar till att regionen når sina långsiktiga affärsmål. Du ansvarar för att initiera och driva HR:s huvudprocesser och säkerställer att de tas emot och efterföljs på ett kvalitativt sätt. I rollen ingår att coacha och agera rådgivare åt chefer och bidra till utvecklingen mot ett modernt ledar- och medarbetarskap inom regionen.

 

Tjänsten är främst dedikerad två av våra projektutvecklande enheter, Projektutveckling kommersiellt och Skanska hyresbostäder. Du kommer även supportera stabsfunktioner inom verksamhetsgren Hus. Placeringsort är flexibel, dock gärna på något av våra större kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

 

I tjänsten har du många kontaktytor, både internt och externt. Du ingår i ledningsgruppen på regionen och rapporterar till HR-chef för Hus tillsammans med ytterligare 8 engagerade HR-kollegor. Tjänsten är på heltid och tillsättning så snart som möjligt. Resor förekommer.

 

 

Egenskaper och färdigheter som du behöver ha med dig in i rollen

• Högskoleutbildning inom HR, Personaladministration eller motsvarande

• Minst fem års erfarenhet av brett HR-arbete och att driva HR-processer som till exempel Performance review, medarbetarmätningar och lönebildningsfrågor

• Goda kunskaper inom arbetsrätt, kollektivavtalstolkning och facklig samverkan

 

För att lyckas behöver du integritet och förmåga att prioritera och driva HR- frågor tillsammans med linjens chefer. Du gillar människor, är utvecklingsinriktad och har genomslag i organisationen med ditt coachande förhållningssätt.

 

Egenskaper som drivande, förmåga att arbeta självständigt, goda etiska värderingar och kommunikationsförmåga är prioriterade i den här rollen. Har du branscherfarenhet är det meriterande.

 

 

Vi vill lära känna dig!

Ansök nu eller senast den 7 december med personligt brev och CV. Vi vill gärna att du i ditt personliga brev motiverar varför du är intresserad av tjänsten och vad du vill bidra med. Urval kommer göras löpande och intervjuer kommer påbörjas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du varmt du välkommen att kontakta HR-Chef Thomas Åstrand på telefonnummer 010–4480291.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 december . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 23 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb HR business partner Verksamhetsgren Hus - Stockholm, Göteborg, Malmö m.fl.