Skanska

HR Business Partner till BoKlok

Erfaren HRBP till BoKlok
 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Om rollen 
Rollen som erfaren HRBP på BoKlok innebär att tillsammans med kollegor säkerställa högkvalitativt HR stöd till organisationen. Du leder, implementerar och driver HR-processer med fokus på den svenska verksamheten och arbetar proaktivt med att skapa en organisationskultur som stöttas av ett högkvalitativt ledar- och medarbetarskap. Du kommer att ingå i Sverigeledningen tillsammans med affärschefer och ekonomichef och där ansvara för att HR agendan prioriteras på lång och kort sikt. Du arbetar konsultativt mot chefer och anställda och är nära affären med god förståelse för vad som driver lönsamhet och nöjda kunder.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer i alla typer av HR relaterade frågor
  • Leda, driva och implementera HR processer på lång och kort sikt
  • Driva förändringsarbete och agera ambassadör för i vår kulturresa
  • Samverkan/Fackliga relationer

Din bakgrund
För att trivas i rollen som erfaren HRBP tror vi att du är van vid att arbeta självständigt och ser det som en självklarhet att själv driva och utforma ditt eget arbete. Du är prestigelös, förtroendeingivande och trivs i en miljö med många kontaktytor. Viktigt är att du är strukturerad, har driv och snabbt kommer med lösningar och egna ideér. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från konsumentorienterad verksamhet, teknisk bransch eller annan bostadsutvecklare.

 

Tjänsten är placerad på Skanskas huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. Resor förekommer på månadsbasis.

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals, sök via deras hemsida här.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén pålisa.siden@wise.se eller rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof ulrika.franzen-korlof@wise.se

 

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 31 januari 2019 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet.

 

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 december

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb HR Business Partner till BoKlok