Skanska

HR business partner Region Betong – Göteborg eller Stockholm

Skanska utvecklar och bygger ett bättre samhälle med fokus på hållbarhet. Våra medarbetare är vår största tillgång. Vi inom HR stöttar och utvecklar det viktiga arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna i alla roller. Vi är idag drygt 100 engagerade HR-kollegor som arbetar nära våra verksamheter och brinner för det vi gör. Tillsammans är vi en viktig del av Skanskas framgång.

 

Då nuvarande HR business partner går vidare till ny utmaning inom Skanska söker vi nu en engagerad HR business partner som ska jobba inom verksamhetsgren SIS i Skanska Sverige.

 

 

Du driver regionens HR-arbete

Som HR business partner är du ansvarig för HR-arbetet på regionen och bidrar till att regionen når sina långsiktiga affärsmål. Du ansvarar för att initiera och driva HR:s huvudprocesser och säkerställer att de tas emot och efterföljs på ett kvalitativt sätt. I rollen ingår att coacha och agera rådgivare åt chefer och bidra till utvecklingen mot ett modernt ledar- och medarbetarskap inom regionen.

 

Tjänsten är dedikerad region Betong som är en verksamhet som producerar och levererar betong från fasta och mobila fabriker över hela Sverige. Placeringsort är Stockholm eller Göteborg.

 

I tjänsten har du många kontaktytor, både internt och externt. Du ingår i ledningsgruppen på regionen och rapporterar till HR-chef för SIS tillsammans med ytterligare 5 engagerade HR-kollegor. Tjänsten är på heltid och tillsättning så snart som möjligt. Resor förekommer.

 

Vi söker dig som har:

• Högskoleutbildning inom HR, personaladministration eller motsvarande

• Minst fem års erfarenhet av brett HR-arbete och att driva HR-processer som till exempel Performance review, medarbetarmätningar och lönebildningsfrågor

• Goda kunskaper inom arbetsrätt, kollektivavtalstolkning och facklig samverkan

 

För att lyckas behöver du integritet och förmåga att prioritera och driva HR- frågor tillsammans med linjens chefer. Du gillar människor, är utvecklingsinriktad och har genomslag i organisationen med ditt coachande förhållningssätt.

 

Egenskaper som drivande, förmåga att arbeta självständigt, goda etiska värderingar och kommunikationsförmåga är prioriterade i den här rollen. Har du branscherfarenhet är det meriterande.

 

 

Vi vill lära känna dig!

Ansök nu eller senast den 22 maj med personligt brev och CV. Vi vill gärna att du i ditt personliga brev motiverar varför du är intresserad av tjänsten och vad du vill bidra med. Urval kommer göras löpande och intervjuer kommer påbörjas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du varmt du välkommen att kontakta HR-chef Fredrik Öhlén på telefonnummer 010–4480781.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 maj . Arbetsort : Göteborg, Stockholm . Publicerat : 10 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb HR business partner Region Betong – Göteborg eller Stockholm