Skanska

Hjullastarförare Bergmaterial - Dalarna

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB

 

Vår verksamhet inom Bergmaterial är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har 310 medarbetare på täkter, krossar och terminaler över hela landet. Vi är även en av Sveriges största aktörer inom losshållning.

 

Du som är hjullastarförare - vi har jobbet för dig!

 

Din roll innebär främst materialhantering av stenmaterial. Du lastar samt sköter vågdatorn, vilket innebär mycket kundkontakt både via telefon och personliga möten. Du underhåller vägar och ytor i täkten samt är behjälplig i produktion genom att kontrollera kvalitén och genomför mindre reparationsarbeten och service. Självklart är du en aktiv del i vårt kontinuerliga förbättringsarbete.

 

Arbetet innebär stor frihet under ansvar och du får möjlighet till utveckling genom att lära dig mer om produktion och leverans av stenmaterial. Du blir en central del i vår verksamhet!

 

Arbetsplatsen är på vår produktionsanläggning i Gräv, Leksands kommun. Vi har en varierande produktion av stenmaterial där arbetstiden under säsong kräver en viss flexibilitet, men normala arbetstider är 07:30-15:30.

Du är serviceinriktad, engagerad och ansvarstagande! 

Du som passar hos oss är engagerad och vill söka förbättringar. Du har lätt för att kommunicera med andra och tycker att en god service är en självklarhet. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och du gillar ordning och reda. Att arbeta självständigt är något du är van vid och trivs med och samtidigt har du en självklar förmåga till gott samarbete med kunder och medarbetare. 

Du har också:

  • Förarbevis för hjullastare samt några års erfarenhet
  • B-körkort
  • Erfarenhet av utlastning med lastmaskinsvåg.

Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna!

 

Sista chansen att ansöka är den 4 maj. Vi vill gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Andreas Hedlund  på 010-448 49 88.

 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 maj . Arbetsort : Dalarna

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hjullastarförare Bergmaterial - Dalarna