Skanska

Hälsa och säkerhetsledare till Hus Väst - Halmstad alt Varberg

Är du en trygg ledare som vill bygga hus i världsklass?

Vi söker dig som vill vara en viktig del av ett företag som bygger ett bättre samhälle med hållbarhet och säkerhet i fokus! På verksamhetsgren Hus skapar vi hållbara hem och energieffektiva arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Det vi bygger idag skall vi kunna verka i under många år framöver. Vi bygger nytt och bygger om allt från kontor och bostäder till sjukhus; alltid med kvalité, miljö och nöjda kunder i fokus.

 

Nu söker vi till Hus Väst i Distrikt Halland förstärkning av en erfaren arbetsledare som skall stärka vår laganda ytterligare. Placeringsort är Halland.

 

Du leder arbetet och skapar ordning i bygget

Som arbetsledare hos oss är du dagligen ute i produktion och planerar och leder arbetet. Tillsammans med kollegor och produktionschef hittar du projektets bästa lösningar inom kvalitetsmässiga och ekonomiska ramar. Med ditt smittande engagemang och goda förmåga att se och motivera kollegor skapar du rätt förutsättningar för projektet.

 

Förutom att ha daglig kontakt med produktionschefen och arbetslaget kommer du ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Din arbetsdag består bland annat av att:

  • Leda yrkesmedarbetare och samordna underentreprenörer
  • Ta fram tidsplaner och arbetsberedningar
  • Ansvara för att lagar och riktlinjer kring arbetsmiljö, hälsa och säkerhet följs och stäms av
  • Planera logistiken kring leveranser av material

 

Du är en lagspelare och delar våra värderingar

Vi söker dig med byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller med motsvarande erfarenhet av byggbranschen. För att komma till din rätt i arbetet tror vi att du har minst några års erfarenhet erfarenhet av en liknande roll inom husbyggnation.

 

Eftersom en stor del av arbetet innebär samordning och planering tror vi att du trivs med ordning och reda. Du värdesätter omgivningens engagemang och vill själv vara en del av laget.

 

Din roll kommer att innebära mycket kontakter, och det är viktigt att du är en god representant för Skanska och delar våra värderingar i din yrkesroll, såväl som i din personlighet https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Vi ser fram emot att starta nya projekt i Halland tillsammans med dig!

Välkommen att registrera ditt CV och ett kort personligt brev via länken nedan senast den 17 mars 2022. Men vänta inte med att söka då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

För frågor kring tjänsten; kontakta Distriktschef Caroline Hassel 010-449 18 50.

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Sofie Degerlund | Kontaktperson

 

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Chef & Ledning Hälsa & sjukvård Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hälsa och säkerhetsledare till Hus Väst - Halmstad alt Varberg